El Palma Arena acull el Títol del Món Hispà de Boxa

16 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes

El president de la Federació Balear de Boxa, Manuel Sánchez, ha presentat la vetllada de boxa que se celebrarà el proper dissabte 20 de març en el Palma Arena.

A l’acte de presentació, també han estat presents, l’speaker de la vetllada i secretari de la federació Balear de Boxa, Néstor Domínguez, i els púgils Luis Rodríguez i Laurita Pérez.

En la presentació, Néstor Domínguez ha agraït el suport rebut pel Govern de les Illes Balears per la seva implicació en la organització d’aquest Campionat.

La vetllada de boxa, protagonitzada per Luis Rodríguez, serà una vetllada carregada d’al·licients i en la que s’espera bona resposta per part del públic assistent.

Aquest, serà l’últim combat professional que Luis Rodríguez disputi, ja que ha anunciat la seva retirada, independentment, guanyi o perdi el títol del Campionat del Món Hispà.

Per la seva part, Laurita Pérez afronta el combat que disputarà amb la catalana Lourdes Núñez, amb molta il·lusió i s’ha preparat a consciència i amb molt d’entrenament, perquè el públic assistent pugui gaudir d’un bon espectacle.

La vetllada començarà a partir de les 19:00 hores en el Palma Arena i comptarà amb la participació dels púgils, Juan Florit, Gabi Cabeza, Gabi Rodríguez, Marcos Soria, Jorge Sánchez i Víctor Ramis, a més dels abans anomenats Luis Rodriguez i Laurita Pérez. El programa constarà d’un total de quatre combats neo-professionals i quatre combats amateurs.

El mallorquí, Luis Rodríguez, disputarà el títol del Món Hispà de pes semi pesat front al portuguès Nuno Lagarto. El combat, està pactat a deu assalts.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com