A vueltas con las Crisis Institucional del Manacor

8 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Només falta fer una darrera passa perquè sigui oficial la gestora que es farà càrrec de les regnes del club una vegada duita a terme la moció de censura contra l’expresident Acuñas. Aquesta moció es notificà per correu certificat al mateix Acuñas, que encara no ha tingut la correcció d’anar a cercar la carta a l’oficina de Correus. Idò bé, el que manca és dur a la Conselleria d’Esports del Govern el resguard de rebuda firmat per Acuñas o, si això no és possible -que pareix l’opció més probable-, la carta serà tornada per Correus. És previst que aquesta qüestió quedi aclarida dimarts o dimecres.(penyaarrabal.com)

Manacor (II)
Allò que és curiós és que la dona d’Acuñas continuï sense tornar l’ordinador -tan necessari per gestionar el club, ja que té un munt de dades- que agafà de les oficines un cop es féu la moció de censura. De fet, aquesta senyora cridà al club manacorí des de la Federació Balear de Futbol demanant que s’enviàs des del Manacor un fax que corroboràs la seva versió que s’havia enduit la màquina per arreglar-la -i no per amagar dades, per posar un exemple-. Evidentment, la resposta des del club fou negativa, i és que cada un s’ha de fer responsable dels seus actes. La qüestió és: tornarà aquesta senyora un ordinador que no és seu, un pic hagi acabat la seva altruista acció d’arreglar-lo?(penyaarrabal.com)

Manacor (III)
El president provisional de la gestora, també provisional, Rafel Sureda està fent front a diverses despeses amb doblers de la seva butxaca. Està clar que ell sabia com de malament estava el club des les punt de vista econòmic, però això no llevà cap mèrit a la seva intenció de treure les coses endavant, encara que les hagi de pagar ell. De moment, el club ja té un nou ordinador i es fa un gran esforç per recuperar la màxima quantitat possible de dades. Ah! I que estiguin tranquils els àrbitres, que diumenge cobraran sense problemes. Queda pendent veure com estan realment els comptes del Manacor i informar-ne tot aquell que ho hagi de saber, no fos cosa que després hi hagi malpensats que acusin els dirigents que s’han fet càrrec del club després d’Acuñas d’haver-se’n aprofitat.(informapenyaarrabal.com)

Manacor (IV)
L’ambient al vestidor manacorí ha canviat un 100% des que Acuñas partí. El tècnic, Jaume Mut, està disposat a renunciar als 9.600 euros que encara li deu el club si la gestora s’ofialitza -que és el que passarà més probablement-. A més, Mut posarà a disposició de qui calgui el seu contracte, del qual encara li queden dos anys per complir, perquè facin el que trobin més adient. I els jugadors no queden curts, perquè també renunciaran als sis mesos que se’ls deu de salari, una vegada sigui fermada la fugida d’Acuñas. Estan tan contents de no tenir-lo per allà, que molts que volien abandonar el club ara estan disposats a continuar-hi el temps que faci falta.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: penyaarrabal.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com