Renovacion de Miguel Angel Ferrer Pol, un año mas con el U.E.Lloret

22 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

EL MISTER RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB EL CLUB UN ANY MÉS

El club vol anunciar de forma oficial la renovació del tècnic Miquel Àngel Ferrer Pol, per una temporada més. Desprès del seu primer any al cap davant d’un equip de regional, l’entrenador de Binissalem, ha demostrat tenir maneres a l’aconseguir conjuntar un equip que a principi de temporada era pràcticament nou. Aquest fet va condicionar el començament de lliga, i molts pogueren pensar que les coses no anirien bé aquest any. Però el temps va donar la raó al club que va seguir apostant amb l’entrenador, i poc a poc arribaren els bons resultats, aconseguint l’objectiu de la permanència a falta de moltes jornades per acabar el campionat de lliga. Amb la renovació de l’entrenador, segueix un cicle esportiu que esperem que doni moltes alegries a la Unió Esportiva Lloret durant la propera temporada

Informa Deporte Balear. Fuente U.E. Lloret

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com