ACTUALITAT VIVEMENORCA, Pluja de felicitacions

16 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El retorn del ViveMenorca a l’ACB ha tingut un ressò extraordinari, més enllà de la realitat geogràfica insular. El club reb, encara avui, mostres de felicitació de tots els àmbits.

L’èxit aconseguit per l’equip de Paco Olmos, 393 dies després de jugar el darrer partit a l’ACB (9 de maig de 2009, ViveMenorca 81 – Cajasol 69), ha tingut un ressò espectacular més enllà del territori insular. Les felicitacions han estat múltiples i el desig del jugador dels Portland Trail Blazers Rudy Fernández, qui a través del seu amic Josep Maria Guzmán i les càmeres d’IB3, desitjà tota la sort a l’equip en la final contra l’Autocid Ford Burgos s’ha fet realitat.

Felicitacions, totes, fetes extensives als membres de l’equip, cos tècnic, directius i aficionats. El president del Govern, Francesc Antich, envià en sol demà de l’ascens una salutació ben cordial, magnificant el fet pel «camí ple de dificultats i sobretot de molts esforços». Institucionalment, el president del Consell, Marc Pons, i el batlle de Maó, Vicenç Tur, van fer palesa la seva alegria al balcó de l’Ajuntament, en la festa de celebració posterior al cinquè partit contra el Burgos. El Director Insular de l’Administració General de l’Estat, Javier Tejero, s’ha afegit també a les mostres d’alegria i felicitació. Així com també José Romero, president del Grupo Prasa, patrocinador principal de l’equip.

El món del bàsquet s’ha sumat, lògicament, a la celebració menorquina. José Luis Sáez, president de la FEB; Jaume Estarellas, president de la Balear; els màxims rectors del Asefa Estudiantes, Ayuda en Acción Fuenlabrada, Basket CAI Zaragoza, Club Ourense Baloncesto, Lagun Aro San Sebastián Gipuzkoa Basket o el Joventut Mariana de Sòller, entre d’altres, han fet arribar el testimoniatge i el compartiment d’aquesta històrica fita.

Però d’entre totes, i agraïnt el club totes i cadasquna de les felicitacions, dues que han arribat al cor de Bintalfa. Joan Pons, l’internacional baríton menorquí, soci d’honor de l’entitat, feia arribar des de Sao Paulo les següents paraules: «Com a soci d’honor i menorquí, no vull deixar passar l’oportunitat de donar la meva més sincera enhorabona a tot l’equip del ViveMenorca, jugadors, tècnics, directius i afició, per aquesta fita tant important que acabeu d’aconseguir. El fet de posar el nom de Menorca al costat dels millors de la lliga espanyola i europea, és tot un orgull per a qualsevol menorquí, que sempre tenim la sensació d’esser molt petits. El vostre esperit de superació i lluita es converteix en referent de qualsevol persona i més en aquests temps difícils que estem passant».

L’altre arribà de Bulgària, carregada de sentiment, per part de Kaloyan Ivanov, durant tres temporades jugador del ViveMenorca. «És amb profunda gratitud que escric aquesta carta per donar-li les gràcies per la seva professionalitat i suport en la meva situació personal amb el club durant aquesta temporada. Em vaig sentir molt còmode durant les temporades que vaig passar a Menorca, que va ser una experiència meravellosa per a mi. Finalment, m’agradaria felicitar-los sincerament en la seva recent victòria contra el Ford Burgos. És una molt bona nova que després d’un any a LEB Or, ViveMenorca torna a la Lliga ACB. Club, jugadors, entrenadors, treballadors i aficionats s’ho mereixen. Felicitacions!

L’Sporting Mahonés, mitjançat el president Paco Segarra, i el Club Voleibol Ciutadella, amb Cati Moll, han felicitat també el club, així con Fernando Rita, president del Club Marítim de Maó. Un gest al qual s’han afegit entitats com el Comité de Balears d’UNICEF encapçalada per Maria Antónia Caimari, la Cambra de Comerç presidida per Magdalena Pons-Quintana o el grup de voluntaris que cada jornada han participat desinteressadament en l’organització dels partits.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com