Les aigües de Sant Elm acolliran la XVII Volta a la Dragonera en piragua

16 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Kayak, Otros Deportes

Més de 600 piragües participaran en la XVII Volta a la Dragonera en Piragua , que tindrà lloc el proper diumenge dia 20 de juny.

Les aigües de Sant Elm acolliran més de 600 piragües a la XVII Volta a la Dragonera en piragua que des de l’any 1993 organitza  l’Agrupació Esportiva Voltors. A La primera  edició de la Volta a la Dragonera en Piragua hi participaren setze embarcacions. Avui, aquesta travessia és la de major concentració de piragües de tot el Mediterrani.

La prova, comptarà amb equips de piragüistes provinents de València, Eivissa, Menorca, Catalunya, Alemanya i Anglaterra.

La travessia partirà des de la platja de Sant Elm a les 9:00 hores, es realitzarà una curta parada al port de Dragonera per recuperar forces per partir de nou cap a la Platja de Sant Elm. Segons estimacions dels organitzadors, l’arribada serà a les 12,30 hores i en la mateixa platja,es farà lliurament de diplomes per a tots els participants, i se sortejarà una piragua, un curset de busseig i dotze viatges a Cabrera.

L’activitat estarà recolzada a tota hora per Salvament Marítim, Creu Roja, Protecció Civil, Geas de la Guàrdia Civil, Club de Vela d’Andratx, embarcacions particulars i l’Associació de Navegants Mediterráneo.

Aquest encontre, el més important de Balears pels aficionats al piragüisme, compta amb la col·laboració del Govern Balear, Consell de Mallorca, ajuntament d’Andratx, IB3 Ràdio, Asociación de Navegantes Mediterráneo i Gaceta Náutica.

L’acte de presentació ha comptat amb la presencia del Delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González; la directora de l’ Institut Balear de la Joventut, Josefina Tur; el president de la Federació de Piragüisme, Juan José de Salabert i el president de l’Agrupació Esportiva Voltors, Llorens Torrens

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com