Carol Casasnovas, campiona d’Espanya de Pista

1 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

La cadet sollerica Carol Casasnovas (C.C.D.S.), fent parella amb Maria del Mar Santandreu s’imposà ahir, dissabte 31 de juliol, al Campionat d’Espanya de Cadets, a la modalitat de Velocitat per Equips, dins el velòdrom Vall d’Hebron, de Barcelona.

Les seleccions asturiana i balear, amb dos títols cada una, dominen en aquests moments els Campionats d’Espanya de pista per cadets un cop finalitzada la segona jornada, disputada dins el Velòdrom Vall d’Hebron, de Barcelona.

El penúltim dia competitiu va concloure amb les finals de velocitat per equips. A la prova masculina, medalla d’or pel combinat d’Illes Balears amb Héctor Alfonso, Jeroni Esteva i José Camilo Romero amb 51’’67, pels 51’’98 de Múrcia i els 52’’68 de València , al superar a Euskadi en la lluita por el bronze.

El duet femení balear, integrat per la sollerica Carolina Casasnovas i Maria del Mar Santandreu, també es va emportar el triomf i el Títol Estatal, amb un crono de 39’’792, millor que el signat per les valencianes Maite Hernández i Mar Manrique en 39’’933. Les basques Iraide García i Ziortza Isasi foren terceres enregistrant 40’’982 .

La cadet sollerica Carol Casasnovas (C.C.D.S.), fent parella amb Maria del Mar Santandreu s’imposà ahir, dissabte 31 de juliol, al Campionat d’Espanya de Cadets, dins la modalitat de Velocitat per Equips,

F.D.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com