El Círculo Sollerense podrà competir a la lliga regional femenina

6 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Fútbol femenino

El passat dijous 5 d’agost, al camp Infante Lois del Port de Sóller, es va celebrat la segona reunió de jugadores del Círculo Sollerense femení per a la temporada 2010/11. Era una reunió clau, ja que el club necessitava saber si disposaria de jugadores suficients per no retirar-se de la competició. Gairebé totes les jugadores de la temporada passada abandonaven l’equip per motius diversos (lesions, retir, fitxatge per altres clubs, estudis, trasllats, etc.), i refer un equip gairebé sencer amb gent de Sóller era tasca complicada.

Després d’una intensa campanya promocional (per exemple, l’article publicat a https://www.deportebalear.com/2010/06/12/el-circulo-sollerense-buscar-jugadoras-para-la-proxima-temporada , el Círculo Sollerense pot confirmar que podrà competir. A la reunió de dijous varen assistir 20 jugadores, mes dues que havien confirmat la seva participació: una plantilla suficient per no passar angúnies.

El club, després de quedar 10è (de 14) a la Lliga Autonòmica mermat per les lesions, ha optat per competir enguany a Regional d’acord amb les seves possibilitats actuals. Fins ara era un bloc molt competitiu; però ara és un equip nou, bàsicament jove y en formació (la majoria no arriba als 20 anys) i amb poca experiència de competició, combinat amb algunes jugadores experimentades (de 30 o més anys) que cerquen una competició més lúdica i menys exigent.

L’equip encara no ha tancat la seva plantilla, així que si alguna encara està interessada en incorporar-se, pot fer-ho enviant un correu electrònic a: judith_hm [arroba] hotmail.com  El nostre equip continua obert a tothom, i inclús tindrà a tres jugadores de Palma a les seves files.

Us recordem que enguany estrenarem noves instal·lacions perquè el Camp municipal de Sóller està essent totalment remodelat, i serà inaugurat a finals d’agost.

El Círculo Sollerense volia mantenir un equip femení estable, no un de tants que apareixen i desapareixen per manca de suport. Ho hem lluitat, i hem aconseguit mantenir-nos. Gràcies a totes les que heu col·laborat!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com