El Campió d’Europa d’Aprenents arriba avui a l’aeroport de Palma a les 22,45 hores

11 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El felanitxer Francesc Bennàsar assoleix per a Espanya la corona del trot per a aprenents, 18 anys després que ho aconseguís el manacorí Tomeu Llobet

El nou Campió d’Europa d’Aprenents de trot, Francesc Bennàssar, arribarà aquesta nit a l’aeroport de Palma a les 22,45 amb vol procedent de Barcelona, on s’espera donar-li la benvinguda després de guanyar  el XXIV Campionat Europeu disputat en els hipòdroms d’Enghien i Cabourg (França) aquest dilluns dia 9 i dimarts dia 10, organitzat per l’Unió Europea de Trot (UET).

El felanitxer ha assolit la corona europea d’aprenents després d’obtenir 45 punts en les quatre carreres disputades a ambdós hipòdroms. Bennàsar es converteix en el segon espanyol que aconsegueix el campionat d’aprenents, el primer fou el manacorí Tomeu Llobet a 1992.

El nou campió quedà tercer i segon en les dues primeres carreres a Enghien, corregudes sobre una distància  de 2.150 metres, mentre que a les dues proves de Cabourg fou distanciat a la primera i creuà la línia de meta en primera posició a la segona, en una distància de 2.050 metres. La suma total de punts, 45, li permeteren superar al txec David Dobrovolny (guanyador del passat campionat disputat a Palma).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com