Tecnificació d’elit, Menorca Bàsquet

17 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Joan Junoy, Tisi Reynés i Ibon Navarro. Un trident de luxe al front del programa de formació individual del Menorca Bàsquet. Miki Servera, els quatre vinculats al Jovent i altres talents de les illes, estan ja a les seves ordres

L’activitat ha tornat així al Pavelló Menorca, al temps que els jugadors de l’equip de l’ACB arriben a l’illa per passar les proves mèdiques i situar-se en l’àmbit que els envoltarà aquesta temporada. El grup de tecnificació ha rebut la benvinguda per part del director general del Menorca Bàsquet, Oriol Humet.

Els talents joves que ampara el club, directament o per vinculació, i d’altres que han estat convidats per l’entitat que presideix Benito Reynés es sotmeten des d’aquesta setmana al pla de tecnificació individual que coordina el prestigiós tècnic Joan Junoy.

Auxiliat per Tisi Reynés i Ibon Navarro, entrenadors ajudants de Paco Olmos a l’ACB, onze jugadors participaran d’aquesta setmana de tecnificació, que tindrà continuïtat durant la temporada. Entre ells, el base mallorquí Miki Servera, que accelera així la seva integració al club i manté el procés d’aprenentatge, formació i progressió propi de qui ha complert 18 anys. I a qui el club, per maduresa i projecció, ha atorgat un lloc a la plantilla de l’ACB.

Juntament amb Servera, participen d’aquest programa els quatre jugadors que el Menorca Bàsquet té vinculats al Jovent de Lliga EBA, Joan Faner, Rafa Molina, Àlex Igual i Cicerón Mercadal, a més de Sileye Dioum (Jovent d’Alaior), Isma Seguí (Sant Lluís), Joan Cánovas (Ciutadella), Enol Fernández (Ciutat d’Alcúdia) i els joves del planter Pietro i Giorgio Pontiggia.

Tecnificación de élite

Joan Junoy, Tisi Reynés y Ibon Navarro. Un tridente de lujo para ejecutar la primera jornada del programa de formación individual del Menorca Bàsquet. Miki Servera, los cuatro vinculados al Jovent d’Alaior (Liga EBA) y otros talentos de las islas, a las órdenes de estos maestros de la tecnificación.

La actividad ha vuelto así al Pavelló Menorca, al tiempo que los jugadores del equipo de la ACB llegan a la isla para pasar las pruebas médicas y situarse en el ámbito que les rodeará esta temporada. El grupo de tecnificación ha recibido la bienvenida por parte del director general del Menorca Bàsquet, Oriol Humet.

Los talentos jóvenes que ampara el club, directamente o por vinculación, y otros que han sido invitados por la entidad que preside Benito Reynés se someten desde esta semana al plan de tecnificación individual que coordina el prestigioso técnico Joan Junoy.

Auxiliado por Tisi Reynés y Ibon Navarro, entrenadores ayudantes de Paco Olmos en la ACB, once jugadores participarán de esta semana de tecnificación, que tendrá continuidad durante la temporada. Entre ellos, el base mallorquín Miki Servera, que acelera así su integración en el club y mantiene el proceso de aprendizaje, formación y progresión propio de quien ha cumplido 18 años. Y a quien el club, por su madurez y proyección, ha otorgado un lugar en la plantilla ACB.

Junto con Servera, participan de este programa los cuatro jugadores que el Menorca Básquet tiene vinculados al Jovent de Liga EBA, Joan Faner, Rafa Molina, Alex Igual y Cicerón Mercadal, además de Sileye Dioum (Jovent de Alaior), Isma Seguí (San Luis), Juan Cánovas (Ciutadella), Enol Fernández (Ciudad de Alcudia) y los jóvenes de la cantera Pietro y Giorgio Pontiggia.

Menorca Basquet

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com