Recepció del Govern al campió europeu d’aprenents

1 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Diego González felicita a Xisco Bennàsar i aquest anuncia la intenció de millorar la seva preparació a França

El campió d’Europa d’aprenents, Xisco Bennàsar, ha estat rebut aquest matí pel Delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González.

Bennàsar ha rebut un rellotge com obsequi de felicitació de part del Govern pel seu gran  triomf internacional el passat 10 d’agost a França. El president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal, i el vicepresident de la Federació Balear de Trot, Jaume Fuster, han acompanyat el campió europeu d’aprenents. L’acte d’homenatge ha tingut lloc en el saló d’actes del Palma Arena.

Xisco Bennàsar ha anunciat que té la intenció de millorar la seva formació com a joquei a França.
El delegat ha felicitat a Bennàsar en nom del Govern de les Illes Balears i de  tota  la  família de l’Esport, al temps que li ha manifestat tot el seu suport  i  admiració per la seva projecció esportiva, que ha qualificat com un exemple a seguir per tots els joves i les joves que practiquen un esport a la nostra Comunitat.

Per  la  seva  banda,  el  menador  ha  agraït  el  suport  rebut  per  les institucions  i  l’afició,  al  temps  que  ha  manifestat  la  seva  ferma disposició a seguir fent feina per aconseguir nous guardons.

A  la recepció també hi ha assistit el vicepresident de la Federació balear de  Trot,  Jaume  Fuster  i el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com