Reconeixement de la Federació a l´Hispània

1 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha entregat a l´Hispània una placa com a reconeixement de la feina que fa el nostre club en favor del bàsquet.

El president de la Federació, Jaume Estarellas, va destacar la feina que ´fa un club de barri com l´Hispània que té pràcticament 70 anys de vida i ha aconseguit mantenir la seva identitat malgrat els moments difícils pels que ha atravessat.

Estarellas insistí en que no és gens fàcil sobreviure en aquest món únicament amb el suport d´un barri i això només es pot aconseguir amb una feina constant per part d´entrenadors, directius i massa social del club.

Per la seva banda, el president de l´Hispània, Toni Colom, es va mostrar molt agraït pel reconeixement de la Federació.

Després de la entrega de la placa, ambdós dirigents varen mantenir una petita reunió on varen repasar l´actualitat del bàsquet balear. El president de l´Hispània va traslladar la seva preocupació per la manera d´actuar d´alguns clubs a l´hora de fitxar jugadors i jugadores. A més va deixar constància de les dificultats econòmiques que tenen tots els clubs de Palma que fan servir els pavellons municipals i que han de pagar cada any per l´ocupació d´aquestes instal.lacions.

Estarellas va mostrar també la seva negativa i condemna a actituts de diferents clubs amb el tema dels fixatges. Respecte de les quotes que han de pagar els clubs de Palma, el president de la Federació Balear de Bàsquet també es va mostrar contrari i va comentar que estan estudiant de quina manera es podria suprimir aquesta taxa o fer més viable el seu pagament.

En qualsevol cas, des de l`Hispània volem agraïr a la Federació de Bàsquet de les Illes Balears el seu reconeixement que ens dóna força per continuar lluitant i sent el referent esportiu del barri.

scdhispania

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com