EL GRAN ESPECTACLE DEL TROFEU BERNAT COSTA

29 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Finalment ha arribat el gran cap de setmana del bàsquet femení amb el V Trofeu Bernat Costa Ciutat de Manacor, organitzat pel CB Zona 5. Tres equips de la Lliga Femenina 1 intentaran repetir victòria i ser les que hagin guanyat més vegades el Trofeu. Els dos millors equips balears, el Joventut Mariana de Sóller i el Puig den Valls eivissenc jugaran el primer partit, divendres a les 20 h, a Na Capellera. Després d’una gran temporada, el Joventut Mariana vol refermar-se a la màxima categoria nacional i repetir el bon paper anterior; el Puig den Valls, en canvi, necessita tornar al nivell que havia mantingut durant vàries temporades i oblidar les dificultats de la darrera temporada. Un duel sempre emocionant entre dos equips que es coneixen i respecten molt.

Dissabte,  a les 18:30 h, a Na Capellera, serà el torn pel Perfumerias Avenida de Salamanca, que jugarà amb el Puig den Valls. Les castellanes inicien una temporada amb l’objectiu de fer front al Ros Casares i guanyar la Lliga. Un equip molt poderós, amb gran pressupost i les màximes aspiracions a totes les competicions que arribaa Manacor per a donar un bon espectacle de bàsquet.
Una vegada més, el Trofeu Bernat Costa organitzat pel CB Zona 5 és una cita obligada per a tota l’afició al bàsquet. L’entrada és gratuïta als dos dies del Trofeu a Na Capellera per a tothom que vulgui participar de la gran festa del bàsquet femení a Manacor.

EL CB ZONA 5 PRESENTA LA NOVA TEMPORADA
El CB Zona 5 presenta la nova temporada 2010-2011 aquest cap de setmana. Primer, el divendres abans del partit entre el Joventut Mariana i el Puig den Valls, les jugadores manacorines faran un entrenament amb les professionals, més per passar una bona estona que per provar les seves habilitats.
Dissabte, a les 17 h, comença la festa de presentació oficial de la temporada amb tots els equips: Baby Team, Escoleta, Premini, Mini, Infantil, Cadets i Júnior. Na Capellera s’omplirà per a veure a les il•lusionades jugadores manacorines per a fer un gran paper. Serà la prèvia al partit entre el Perfumerias avenida i el Puig den Valls.

EL NOU EQUIP JÚNIOR DEL ZONA 5 ÉS EL PRIMER EN DEBUTAR A LA LLIGA
Les jugadores que varen formar part del començament de la història del CB Zona 5 s’han fet grans i enceten una nova categoria, la Júnior. Serà la primera temporada del club en aquesta categoria i serà precisament el primer equip en començar la lliga 2010-2011, el proper dissabte, a les 10h, a Na Capellera. Amb moltes novetats respecte l’any passat, les manacorines jugaran la fase prèvia de promoció per a intentar entrar en el Grup Especial de la categoria. Per començar, un rival ben difícil: el Dakota Alcúdia. De fet, el Zona 5 no va tenir gaire sort en el sorteig dels grups i, tot i partir com a caps de sèrie, ha quedat en el grup més complicat, on destaca la presència de l‘equip del Centre de Tecnificació. Un gran repte per aquest equip al qual desitgem tota la sort en el seu debut.

www.basketzona5.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com