FEDERACION BALEAR DE JUDO Y DD.AA.

19 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Judo, Otros Deportes

JORNADES TÈCNIQUES DE JUDO, II CONGRÉS DE GIRONA (15-17 OCTUBRE 2010) Aquest cap de setmana passat, una representació d’esportistes de Mallorca ha participat en unes Jornades Tècniques i Stage de Judo organitzat pel Club de Judo Girona. Uns dies profitosos per tots els tècnics i esportistes que hi han participat.
Aquests dies s’han organitzat en sessions teòriques i sessions d’entrenament al tatami on hi han participat a prop de 200 judokas, esportistes de diferents llocs, cal destacar la presència de judokas de França; entre tots ells hi trobam una representació de la nostra Illa: 3 tècnics i 5 competidors. A nivell tècnic és un Stage on els esportistes podem aprofitar per entrenar amb gent d’altres llocs, millorar la seva tècnica i enriquir el seu judo. Les Ponències han estat interessants; s’han tractat diferents temes: la relació del judo amb l’art, arbitratge, com fer un seguiment a un judoka d’alta competició, com és la vida d’un esportista d’èlit (Sergei Aschwanden) o la integració socio-educativa mitjançant el judo. Totes elles ens han oferit diferents punts de vista del nostre Esport. Pel que fa a les sessions d’entrenament al tatami han estat molt profitoses pels competidors: sessions de 2h (matí i horabaixa) on hi havia una part tècnica explicada pel mestre convidat (Sergei Aschwanden, Bronze a Beijing’08) i després més d’una hora de combats (judo terra i judo de dret). Allà s’hi han desplaçat competidors de la Categoria Sub’20 i Sub’23, competidors que a Mallorca tenen un bon rendiment i amb aquestes sortides poden enriquir la seva formació com a judokas.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com