EL DEFENSA MIQUEL ESTELA ‘TORO’ S’ACOMIADA DE LA U.E.LLORET

22 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

El brau defensa Lloritá s’acomiadava ahir dels seus companys d’equip, ja que per motius laborals s’ha desplaçat a la localitat de Lleida, on podrà desenvolupar el treball pel qual ha passat tants anys estudiant.
Des d’aquí lamentem perdre un jugador comMiquel Estela, però al mateix temps estem alegres que hi hagi trobat una feina que ompli les seves aspiracions laborals, de manera que li desitgem molta sort encara que sigui lluny del seu estimat poble.
Aprofitem també per informar que aquesta setmana s’ha inscrit ja amb fitxa el davanterOriol Grau, que després de la seva llarga lesió torna a estar a disposició del míster.
També anunciar que s’ha donat d’alta al central Sebastian Vallori, del qual donarem més dades dilluns que ve, ja que ens ha estat impossible fer les fotos i recollir alguna informació del seu currículum. Però ja està també a disposició de l’entrenador, i si ho considera oportú podria debutar diumenge que ve.

U.E.LLORET

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com