Crònica provincial femení: 22/10/10

27 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Tercer partit i tercera victòria de l’equip provincial femení:

Atletico Escolar 38  –  Voipminic.com  40

Capdepera (Atletico Escolar) 38  –  Voipminic.com (voydepicnic.com) 40

Partit jugat divendres dia 22, més conegut per es dia de sa Rutapa Felanitxera. Vam partir amb la furgo 9 jugadores, en Motlos i na Xoni (esper que en Perelló no miri aquesta crònica perquè veurà que érem 11 per 9 places). Na Xoni es una pepa inflable que varen deixar els integrants de la “despedida” de fadrí  d’en Migué Perez. Però tot d’una es va fer molt amiga de les jugadores, que ara mateix estan molt fetes pols per la seva pèrdua. Això ho explicarem més endavant.

Bé, anant al partit: molt de catxondeo dins sa furgo, molt pensar amb tapes i no en bàsquet, una setmana amb entrenaments fluixos i 4 baixes, quasi provocaren la derrota, però un darrer quart decent va bastar per guanyar el partit, un partit en el que anàrem per darrera en el marcador durant 39 minuts.

Una Zona tancada de les locals i el nul encert de les de Felanitx, varen esser la tònica del partit. Al darrer quart gràcies a la zona press, i als contraatacs capgirarem el partit que es va decidir amb dos tirs lliures de n’Agustina a falta de 5 segons.

Maria Sanchez 11 punts,Cate 10 p. Cata 9 p. , Gus 5, Isa 2, Mar 2, Mònica 1, Cris, Maria i Xoni 0.

Després, dutxa i tornada cap a Felanitx a tope per arribar a ses tapes, i ja no en trobarem, almenys ens varen fer uns pa amb olis collonuts a ca na Mònica, vull dir a Ca Nostra.

Després va passar el que ningú esperava, na Xoni va esser decapitada dins el Parc Cafè per uns animals. Descansi amb pau.

R.I.P. LA CHONI, descánse en paz.
Gràcies per ser-hi quan et varem necessitar, sense tu la victòria dins Capdepera no hagués estat possible, ens vares animar quan més ho necessitàvem, i nosaltres et varem abandonar dins sa furgo, amb les finestres tancades, ens varem riure de tu, i et varem fer la vida impossible, ara ens penedim. Et varem passejar per mig Mallorca perquè tothom et conegués, estàvem orgulloses de tu, no esperàvem que tinguessis un final tan tràgic. A partir d’ara res serà el mateix sense tu.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com