Menorca Bàsquet: I Fòrum “Som Menorca”

30 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, comunicados

50 inscrits al I Fòrum

El I Fòrum “Som Menorca” compte ja amb 50 entrenadors inscrits. L’activitat es farà aquest dilluns, dia 1 de novembre, a la sala d’actes del Col•legi La Salle Maó. La inscripció estarà oberta fins a l’inici de la primera ponència.

El I Fòrum “Som Menorca” és la primera activitat dissenyada dins del programa de formació continuada d’entrenadors que promou el Menorca Bàsquet. La jornada serà l’1 de novembre, a la sala d’actes del Col•legi La Salle Maó, de 9:00 a 14:00 hores. Joan Junoy coordinarà l’esdeveniment, dirigit als entrenadors de tots els clubs de l’illa, amb la col•laboració dels respectius directors tècnics.

El I Fòrum “Som Menorca” comptarà amb les següents ponències: “Proposta de programa de formació de joves jugadores”, a càrrec de Joan Junoy, entrenador superior; “Evolució física dels nens/es i joves. Quin treball físic hem de fer en aquestes edats”, amb Cuco Rodríguez, llicenciat en INEF i preparador físic del Menorca Bàsquet ACB; la següent ponència serà “La maduració psicològica. Com hem d’interaccionar amb els nens/es en aquestes edats?”, a càrrec de la psicòloga esportiva Alexia López; el programa es tancarà amb un treball en grups, “10 propostes per a millorar el bàsquet base a Menorca”, coordinat pels directors tècnics.

El Menorca Bàsquet ha convidat a aquesta primera activitat els entrenadors de formació de tots els clubs de l’illa –l’Alcázar ha disculpat la seva absència perquè dilluns té programada una activitat de club-, així com també al director tècnic de la Federació Balear a Menorca, Rober Bonvehí, qui també ha excusat la seva absència, i el delegat a Menorca del Comité d’Àrbitres.

50 inscritos en el I Fòrum Som Menorca

El I Fòrum «Som Menorca» cuenta ya con un número de inscritos que alcanza los 50 entrenadores. La actividad se hará este lunes, día 1 de noviembre, en la sala de actos del Colegio La Salle Maó. La inscripción estará abierta hasta el inicio de la primera ponencia.

El I Fòrum «Som Menorca» es la primera actividad diseñada dentro del programa de formación continuada de entrenadores que promueve el Menorca Bàsquet. La jornada será el 1 de noviembre, en la sala de actos del Colegio La Salle Maó, de 9:00 a 14:00 horas. Juan Junoy coordinará el evento, dirigido a los entrenadores de todos los clubes de la isla, con la colaboración de los respectivos directores técnicos.

El I Fòrum «Som Menorca» contará con las siguientes ponencias: «Propuesta de programa de formación de jóvenes jugadores», a cargo de Joan Junoy, entrenador superior, «Evolución física de los niños / as y jóvenes. ¿Qué trabajo físico tenemos que hacer en estas edades «, con Cuco Rodríguez, licenciado en INEF y preparador físico del Menorca Bàsquet ACB, la siguiente ponencia será» La maduración psicológica. Como hemos de interaccionar con los niños / as en estas edades? «, A cargo de la psicóloga deportiva Alexia López, el programa se cerrará con un trabajo en grupos,» 10 propuestas para mejorar el baloncesto base en Menorca «, coordinado por directores técnicos.

El Menorca Bàsquet ha invitado a esta primera actividad los entrenadores de formación de todos los clubes de la isla-el Alcázar ha disculpado su ausencia porque el lunes tiene programada una actividad de club-, así como también al director técnico de la Federación Balear en Menorca, Rober Bonvehí, quien también ha excusado su ausencia, y el delegado en Menorca del Comité de Árbitros.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com