313 ciclistes a la Baixada Valldemossa-Sóller

10 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

SaVeu

Un total de 313 cicloturistes participaren ahir diumenge a la vint-i-cinquena edició de la baixada Valldemossa-Sóller. El bon temps va acompanyar a tots els participants durant la baixada.

El director general d’Esports del Consell, Francisco Blasco, el president de la Federació Balear de Ciclisme, Arturo Sintes, la campiona d’Espanya de ciclisme, Carol Casasnovas, l’excampió del món, Miquel Mas, els batles de Sóller, Deià, Valldemossa i Fornalutx, a més del propietari del Restaurant Can Pedro de Valldemossa, foren els encarregats de donar la sortida.

El pilot féu una volta pels carrers de Valldemossa i seguidament començaren el recorregut cap a la vall, passant per Deià. Les agrupacions de voluntaris de Protecció Civil foren enguany els encarregats de vigilar el desenvolupament de la baixada.

A la sortida es va fer un homenatge sorpresa a Joan Oliver, organitzador de la baixada i fill de Jaume Oliver, impulsor d’aquesta cicloturistada que enguany ha assolit les seves noces d’argent.

Una vegada arribats a la vall els ciclistes varen desplaçar-se fins al Port de Sóller i, seguidament, acabaren el recorregut amb una berenada a la Plaça de la Constitució. Allà, tots els participants reberen un obsequi de l’organització.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com