Els arquers estrenen seu

17 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tiro con Arco

El Club Arquers de S√≥ller va estrenar ahir capvespre les noves instal.lacions per a la pr√†ctica del tir amb arc que s’han condicionat a un dels t√ļnels del polvor√≠ del Cingle.

L’entitat compta, a partir d’ara, amb una seu estable on poder dur-hi a terme les reunions del club i els entrenaments dels seus associats.

L’habitacle ha estat condicionat amb les mesures de seguretat necess√†ries, s’ha pintat la b√≤veda de la galeria i s’ha col.locat l’antiga gespa del Camp den Maiol al terra.

El recinte compta amb v√†ries dianes d’entrenaments i una oficina per dur-hi a terme els tr√†mits administratius del club.

El batle de S√≥ller, Josep Llu√≠s Colom, acompanyat d’altres regidors de l’equip de govern, va presidir l’acte d’inauguraci√≥ de la instal.laci√≥. L’acte tamb√© va comptar amb la pres√®ncia de tota la junta directiva del club d’arquers, encap√ßalada pel seu president, Pere Bover.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com