Els arquers estrenen seu

17 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tiro con Arco

El Club Arquers de Sóller va estrenar ahir capvespre les noves instal.lacions per a la pràctica del tir amb arc que s’han condicionat a un dels túnels del polvorí del Cingle.

L’entitat compta, a partir d’ara, amb una seu estable on poder dur-hi a terme les reunions del club i els entrenaments dels seus associats.

L’habitacle ha estat condicionat amb les mesures de seguretat necessàries, s’ha pintat la bòveda de la galeria i s’ha col.locat l’antiga gespa del Camp den Maiol al terra.

El recinte compta amb vàries dianes d’entrenaments i una oficina per dur-hi a terme els tràmits administratius del club.

El batle de Sóller, Josep Lluís Colom, acompanyat d’altres regidors de l’equip de govern, va presidir l’acte d’inauguració de la instal.lació. L’acte també va comptar amb la presència de tota la junta directiva del club d’arquers, encapçalada pel seu president, Pere Bover.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com