INFANTILS A. 2ón any. FERRE 0 – MENORCA 2.

20 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Regional Menorca

Els infantils A no han pogut avui contra el Menorca, un equip que ha sorprés per es gran partit que ha fet en que han demostrat una gran seriedat i fent molts pocs errors, nosaltres en canvi no hem pogut desarrollar es nostro joc, ja desde el principi no ens hem trobat comodes en el partit.
Amb aquest resultat hem trencat sa bona ratxa que teniem, peró aixo d’avui haurá estat un petit accident ja que continuam a sa part alta de la classificació, en es fútbol passen aquestes coses, ja que sempre es pot tenir un mal dia i segurament la setmana que ve ens tornará a sortir un bon partit com els que veniem fent, en que jugarém novament en el nostro camp contra el Villacarlos.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com