Neu de Font, amb Guillem Andreu, guanya el Memorial Bartomeu Estelrich

12 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

La prova ha tingut una graella de sortida amb 14 participants

Neu de Font, per davant de Magistral i Niky d’As Pont, ha aconseguit el Memorial Bartomeu Estelrich. El  premi, dotat amb 6.000 euros, és una de les grans clàssiques del programa hípic anual de Son Pardo. Neu de Font, menat per Guillem Andreu i pertanyent a la Quadra Morro, ha guanyat clarament amb un temps d’1:15”9, una dècima menys que Magistral (1:16”0), pilotat per Antoni Valls. En tercer lloc ha creuat la línia de meta Niky d’As Pont amb Mateu Riera B, amb un registre d’1:16”1.

El Memorial, sisena cursa de la reunió d’aquest segon diumenge de desembre, ha tingut una graella amb 14 participants i una dotació econòmica de 6.000 euros, amb premis fins al sisè classificat. S’ha corregut sobre una distància de 2.150 metres. Pels apostadors hi havia un important fons de 855 euros en el quartet.

L’horabaixa hípic a Son Pardo oferia un programa amb vuit curses i 13.000 euros en premis. El Memorial Bartomeu Estelrich, prova reservada a cavalls de tres i més anys nacionals, figura entre les clàssiques del circuït balear i és la darrera gran carrera del calendari de tardor, que es tancarà el proper diumenge amb la conclusió de diversos campionats de Balears.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com