El Criterium dels 5 anys- La Caixa i el Premi Clausura II Circuït dels 4 anys, carreres estel•lars del proper diumenge

17 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

La penúltima reunió de l’any ofereix les darreres curses dels campionats de Balears de Trot Muntat, Amateurs, i d’Aprenents

Son Pardo presenta pel proper diumenge, 19 de desembre, una reunió amb molts al·licients. El Criterium dels 5 anys-La Caixa, i el Premi Clausura II Circuït dels 4 anys seran les carreres estel·lars, acompanyades per les darreres curses de diferents campionats de Balears com són el de Trot Muntat (tercera, a les 16,50 hores), Amateurs (sisena a les 18,05), i Aprenents (sèptima a les 18,30).

Pel Criterium dels 5 anys-La Caixa, reservat a nacionals, i que es correrà sobre una distància de  2.600 metres, competiran vuit exemplars: Oliver CG, OH Tap in HM, Omar de Font, Oequina de Flo, Odin des Nells, OH Deco SB, Ogun Lobell GS i Osiris.

El programa hípic per aquest proper diumenge és de 10 carreres, amb un inscripció de 121 cavalls i un repartiment en premis que supera els 15.000 euros, essent el Premi Clausura II Circuït dels 4 anys (quinta carrera, a les 17,40 hores) la prova de major dotació econòmica, 6.000 euros.

Per tant, abans que es tanqui el calendari de 2010 (el proper 26 de desembre, amb el Torneig de Nadal i el Memorial Pedro Cabrer, com a grans reclams), l’hipòdrom de Palma presenta una jornada  prou atractiva pels aficionats al trot i públic en general que vulgui presencia carreres de gran nivell i passar-se una tarda amb el millor esport nacional a les instal·lacions de Son Pardo.

PREMI JORBILLA A MANACOR

El programa previst demà dissabte a l’Hipòdrom Municipal de Manacor, que també gestiona l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, presenta nou curses que sumen 107 cavalls inscrits i una suma total en premis de 5.600 euros. El Premi Jorbilla, amb 900 euros en premis, és la cursa més important, juntament amb el Premi Miquel Bauzà ‘Càndil’, amb igual repartiment de premis.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com