Darrera reunió hípica de 2010 a Son Pardo

26 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Sambro Goal GM fa honor al Memorial Pedro Cabrer ‘Centauro’

Miquel Mestre guanya el Torneig de Nadal de joqueis

El Memorial Pedro Cabrer ‘Centauro’ no ha deixat lloc a les sorpreses i Sambro Goal GM l’ha guanyat amb relativa facilitat, sense cap discusió. El cap de files de la quadra Sambro Goal  ha estat conduït per Gabriel Pou i ha entrat en línia de meta amb un registre d’1’17”1, per davant de Osiris, pilotat per D. Oliver (1’17”6) i d’OH Tap in HM, de J.A.Horrach (1’17”7). El president de l’IEHM, Antoni Nadal, i el president de la Junta Rectora de la FBT, Joan Llabata, han fet entrega del trofeu al guanyador. La cursa, reservada a nacionals de tres, quatre i cinc anys, s’ha corregut amb set participants sobre una distància de 2.150 metres i estava dotada amb 1.500 euros en premis.

La darrera reunió hípica de 2010 a Son Pardo presentava també com al·licient el Premi Torneig de Nadal de joqueis en tres carreres: la tercera del programa guanyada per Antoni Frontera menant Sito SB, la sisena per Antoni Riera ‘Prim’ a les regnes de Lorette i la setena per Guillem Andreu amb Nus Corredo. A la classificació final d’aquest premi, el guanyador ha estat Miquel Mestre sumant 14 punts per les dues segones posicions assolides, seguit de Toni Frontera amb 13 i Joan Carles Rotger també amb 13 punts.

Per altra banda destacar que a la darrera cursa de ponis d’enguany el vencedor ha estat Guillem Horrach amb Licos.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com