TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 – PENYA ARRABAL 1.

30 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Continua la gran marxa de s’equip de tercera divisió que avui ha guanyat de nou a un rival directe el Penya Arrabal per 2 a 1, de una manera mes clara del que diu el marcador i d’aquesta manera hem deixat el descens a 10 punts, en que amb aquesta duim la increible xifra de 10 partits sense perdre cosa sense precedents en el nostre club.
Hem començat es partit molt concentrats presionant a dalt en el Penya Arrabal, que apenes ens ha creat perill en aquest primer temps, es joc peró era de pilotes llargues ja que enmig del camp no es feien gaire passades seguides, nosaltres duiem el pes del partit peró controlant i arribant amb cert perill a la porteria contraria, i en un corner l’especilitat del nostre equip ha arribat el primer gol que ha fet en Barto Allés, un gol que encara ha donat mes tranquilitat als nostres jugadors per seguint fent el nostre fútbol de no donar opcions a s’equip contrari i arribar amb velocitat a la porteria contraria hem de destacar en aquest primer temps una altra ocasió clara de n’Hector que no ha entrat per ben poc i una altre de n’Abel, amb aquest resultat hem arribat al descans.
La segona part ha començat igual amb l’empenta dels nostres jugadors que es troben en un gran moment de joc i forma fisica lluitant de manera encomiable els 90 minuts, i avui novament no hem donat mes que un parell d’arribades als mallorquins, a pesar de que hem quedat amb 10 jugadors amb gran part del segon temps per jugar, peró s’equip no sa descomposat i ha continuat controlant es partit i fruit d’aqui ha arribat el 2 a 0 que ha fet n’Abel després de empenyer un rebuig del porter, abans l’arbitre a instancies del linea ens ha anulat un gol ben legal, d’aqui al final del partit ha continuat amb alguna contra perillosa del nostre equip que només ha vist perillar es marcador quant l’arbitre ha senyalat un penal molt riguros que ningú ha vist, peró després del gol ha pitat el final de partit i els punts es queden novament a casa, i d’aquesta manera agafant una bona renta per els dificils partits que ens venen, ja que la setmana que ve viatjam a Eivissa per jugar davant el Santa Eulalia, en que tindrém la baixa de n’Adan per la expulsió d’avui.
DESDE EL CLUB FELICITÁM A TOTS ELS JUGADORS I ENTRENADORS PER AQUESTA INCREIBLE RATXA.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com