Nadal guanya el premi Laureus

7 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Tenis
Nadal Premio Laurens

El tennista manacorí Rafel Nadal fou guardonat ahir amb el premi Laureus com a millor esportista masculí de l’any, mentre que la selecció espanyola de futbol, campiona del món, rebé la distinció d’equip internacional més destacat, en una cerimònia celebrada a Abu Dhabi.

El mallorquí, número un del món, conquerí el seu segon Laureus, atès que en l’edició 2006 alçà el trofeu de millor Promesa i aquesta vegada s’ha imposat en la categoria absoluta després d’un 2010 impecable, amb triomfs en tres tornejos de Grand Slams: Roland Garros, Wimbledon i l’Open dels EUA. Nadal succeeix en aquest guardó l’atleta jamaicà Usain Bold, vencedor de les dues darreres convocatòries.

La selecció espanyola de futbol fou distingida amb el Laureus de millor equip internacional de l’any com a reconeixement per la primera Copa del Món que guanyà, atès que conquerí a Sud-àfrica el Mundial després d’imposar-se a Holanda (1-0) en la final.

D’altra banda, la nord-americana Lindsey Vonn, tricampiona de la Copa del Món d’esquí alpí, rebé el trofeu de millor esportista femenina de 2010, mentre que el seu compatriota de surf Kelly Slater recollí la tercera estatueta que té com a esportista extrem de l’any.

Superà en la votació l’espanyol Víctor Fernández gràcies al seu desè títol mundial. La representació alemanya conquistà dos premis més. El jove golfista Martin Kaymer va rebre el Laureus de millor revelació internacional després de guanyar l’US PGA Championship i de passar a ocupar el lloc de jugador de golf número u a Europa.

Per la seva banda, l’esquiadora i biatleta deficient visual Verena Bentele fou la popular guanyadora del premi d’esportista discapacitat de l’any gràcies a les 5 medalles d’or obtingudes als Jocs Olímpics d’Hivern de Vancouver.
De la mateixa manera, el pilot Valentino Rossi, nou vegades campió del món, va alçar el Laureus dedicat a la millor reaparició internacional de 2010, perquè va ser capaç de tornar als circuits al cap de 41 dies d’haver-se trencat una cama.

LLista de guardonats DE 2011

1. Millor esportista masculí Rafel Nadal
2. Millor esportista femenina . Lindsey Vonn
3. Millor equip Selecció espanyola de futbol
4. Millor esportista revelació Martin Kaymer
5. Millor reaparició .Valentino Rossi
6. Millor esportista discapacitat Verena Bentele
7. Millor esportista extrem Kelly Slater

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com