9 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Juan Capo

CIDE 86 – Mini Masculí BONS ACABATS 57

Espanyol 54 – Infantil Masculí BONS ACABATS 48

Primera derrota dels minis especials davant un dels grans favorits de aquesta lliga, el CIDE. Desde el principi es va veure que aquest no seria el nostre partit, sortirem molt adormits i erràtics al primer quart i ens toparem amb un cide actiu, fort en defensa i, sobretot, rapidíssims al contraatac. Nosaltres, en canvi, badàvem en defensa i fallarem en atac, tot això va fer que aquest quart fos clarament favorable als locals, 18-5.

A partir del segon quart i fins al darrer el partit fou molt mes igualat i demostrarem que, si estaiem concentrats i fèiem les coses be podíem competir amb qualsevol equip de la categoria. Guanyarem dos quarts i en perdérem dos mes però sempre per poc: 10-6, 11-13,10-7 i 16-18. Varem defensar millor, varem aconseguir fer el rebot nostre i domes la falta d’encert als tirs dins zona va fer que no poguéssim acostar mos al marcador; en atac destacar l’extraordinari partit de Jaume Manresa, que va fer 24 punts amb cistelles realment inverosimils i amb un 3/3 en triples demostrant la seva qualitat i la seva capacitat per posar-se l’equip a les espatlles.

Al darrer quart, però, tornarem a la dinàmica del primer, sobretot als darrers minuts on ens venguérem abaix físicament, varem perdre el quart per un contundent 21 – 8.

A destacar:

–          Que varem competir quant varem estar concentrats i fent les coses be.

–          Individualment cal destacar el gran partit den Jaume Manresa, i també den Toni De Felipe; el primer ja ho em comentat antes i en Toni va estar senzillament omnipresent tant en defensa com en atac fent un gran desgast físic i aportant moltes coses positives.

A millorar:

–          Mal dia de tir: 10/27 en lliures, 9/26 en entrades i 10/39 en tirs dins zona.

–          El balanç pilotes perdudes – pilotes robades, varem perdre 15 pilotes mes de les que varem recuperar.

–          Varem començar i acabar molt malament.

Segona derrota dels infantils Bons Acabats a aquesta lliga.

Tot i la derrota per 54 -48 l’equip plantà cara i lluitar fins el final, així que cal donar l’enhorabona als jugadors per l’esforç.

El partit va començar força be per els nostres interessos, amb un primer quart bastant favorable. En atac trobàvem solucions i en defensa no pasavem dificultats, al final 11-15. Al segon quart els locals començaren a pressionar i ens va costar molt fer el nostre joc, tot i això arribarem empatats els descans.

A partir del descans ens va costar molt anotar i cada cistella nostra valia el seu pes en or. En defensa seguirem bastant be i bastant concentrats per arribar a totes les ajudes. Encara aixi, els locals s’enduren el partit sobretot gracies al seu major encert i a la gran quantitat de pilotes perdudes.