JAUME ANTONI MUNAR EN LA WINTER CUP SUB14 Y LES PETIT AS

15 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Tenis

En el torneig de LES PETITS AS (Tarbes, França), en Jaume Antoni Munar va entrar a les prèvies, passant les tres rondes que el conduïren al quadre final. Les rondes de qualificació eren de 64 jugadors, dels quals només 8 passaren al quadre final. Els resultats d’ aquests partits varen esser : 1ª ronda amb Corentin Denolly (FRA) 7-6 (4) 6-4, 2ª ronda amb Maxime Cressy (FRA) 6-3 6-1 i 3ª ronda amb Remi Delafont (FRA) 6-0 6-0.
Una vegada dins el quadre final (també de 64 jugadors), en Jaume guanyà les dues primeres rondes (32ens i 16ens). Aquests resultats foren, 1ª ronda amb V. Bobrov (RUS) (Quart cap de sèrie) 7-5 6-3 i 2ª ronda amb Miroslaw Chyba (CZE) 6-2 2-6 6-2. A la 3ª ronda (8ens) va jugar contra el jugador d’ Estònia Kenneth Raisma, on va perdre per 4-6 6-1 4-6.
A la competició de dobles en Jaume va jugar amb el seu company Miguel Semmler (Madrid). Varen caure eliminats a quarts de final conta els croates Lozic – Boljesko.
Aquí s’ acabà la festa. En Jaume Antoni, però, va quedar molt content tant del seu joc en general, com de la gran experiència que aquest torneig va suposar. Va estar acompanyat pel seu entrenador, Ángel Inocencio. Ha estat una vivència per a tornar a repetir, ja que va ser molt enriquidora. Durant tot el torneig hi va haver un gran ambient i es va poder constatar una molt bona relació entre els al•lots, especialment amb la colla espanyola.
Dia dos de febrer, en Jaume va partir cap a Turquia per a disputar la Winter Cup, amb la selecció masculina sub14 prèvia aturada al CAR de Sant Cugat, per reunir-se amb els seus companys Alvaro Verdú i Bernabé Zapata.
A las semifinals varen ser eliminats per Estònia per 2-1, quedant quarts després de perdre amb Gran Bretanya per 3-0.
En Jaume va jugar contra el jugador estoni Robin Christopher, guanyant la seva partida per 6-1 4-6 6-2. Tal com a Tarbes, va tornar a ser una gran experiència personal on va poder gaudir d’uns dies de gran nivell competitiu, així com d’ un gran ambient tennístic, que a ben segur l’ajudaran en futures competicions.
http://www.ftib.net/

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com