Victòria vital del Mallorca B

20 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
mallorca b

A la Segona B  l’Atlètic Balears ha caigut davant el Terol amb derrota dels illencs per un a zero. L’Sporting Maonès ha perdut a casa contra l’Ontinyent per 1 gol a 3, i l’única victòria balear de la jornada ha estat del Mallorca B, una victòria vital davant l’Oriola per 2 a 0.

El Mallorca B ha sortit al camp amb una camiseta amb misstage d’ànim a Alberto, lesionat la setmana passada. A més els seus companys li han dedicat una victòria vital davant l’Oriola per 2 a 0. Sergi Enrich ha avançat els vermells al minut 33. Després ha arribat el torn de Tomàs Pina amb una rematada poc ortodoxa però efectiva. És la primera victòria del Mallorca B després de 4 empats consecutius. Tot i el triomf l’equip d’Engonga no abandona el descens.

IB3

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com