EL CANDIDAT A BATLE PEL PP SE VA REUNIR AMB ELS CLUBS

16 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol
visita PP

Els representants dels Clubs de Palma varen ser convidats a una xerrada per part de Mateu Isern, candidat del PP a la batlia de Palma a les pròximes eleccions. Isern se va oferir per millorar la situació del futbol base a Palma

La FFIB, a petició del president del Club de Futbol de Son Sardina, Damià Vich, va cedir la sala d’actes de la Mutualitat per fer la trobada entre els representants dels clubs i els representants de la llista del PP.

Mateu Isern va manifestar que era conscient de la importància de la Federació Balear com a agrupació esportiva més nombrosa de Balears i de la feina educativa que entre els joves duen a terme els clubs de futbol. Així, va afirmar que, si arriba a ser batle, crearà una secció a posta a l’ajuntament per fer un seguiment de les necessitats del col·lectiu futbolístic.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com