Carta d’Artur Bagur

22 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Menorca Bàsquet

El Menorca Bàsquet avui

Fa uns quants anys, vaig veure néixer a Maó un projecte de bàsquet ple de il·lusió i de gran importància no tan sols esportiva sinó també econòmica i social per a la nostra ciutat i per a Menorca.

Els inicis, al Poliesportiu Municipal, van ser difícils. No sols havien de jugar per promocionar sinó que s’havia de convèncer als poders públics de fer unes aportacions econòmiques de envergadura i de la necessitat d’un nou espai esportiu a Bintaufa.

La fe de les directives i una massa social mai vista, i dubto que cap altre projecte tingui aquest recolzament de la societat, van fer possible aquest esdeveniment d’alt nivell esportiu. La història arriba fins avui, però és necessari seguir. No podem deixar caure un projecte que tantes i tantes jornades de glòria ha donat a la nostra illa i a l’esport i que amb passió ha estat viscut per tantes i tantes famílies cada jornada. Els temps econòmics són més difícils, però necessitem adaptar els projectes a las circumstàncies actuals, però sense deixar de pensar que en un futur pròxim tornarem a una normalitat econòmica i precisarem de projectes socials i esportius com el Menorca Bàsquet.

Ànim a tots, sobretot a la directiva, als aficionats que som tots i endavant.

Senador i ex-batle de Maó, Artur Bagur

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com