L’Unicaja desperta el Palma (3-0)

26 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Volley

UNICAJA ALMERIA

: Delgado, Salas, Pérez, Sevillano, Smith, Freriks i Llenas (lliure). També jugaren Riley, Salvador i Yoyo.

PALMA VÃ’LEI
: Muñoz, Dreyer, Gevert, Montoya, Fernández, Cao i Carinelli (lliure). També jugaren Moreno i Rangel.

PARCIALS
: 25-16 (26 minuts), 25-19 (30 minuts) i 29-27 (37 minuts).

ÀRBITRES
: Galán Mañanas i Fuentes Barrasa.

El Palma Vòlei es va despretar ahir de capvespre del somni de la Copa del Rei després de caure davant el potencial de l’unicaja Almeria per 3-0 en la primera semifinal del torneig que s’està disputant a la localitat canària de Vecindario (25-16, 25-19 i 29-27). El conjunt de Gilman Cao va acusar l’esforç del dur partit de quarts de final i només en el tercer set, amb un final agònic, va posar en suspens el triomf andalús. El servei i el bloqueig dels peninsulars, a més de la jornada addicional de descans, van ser la clau per al triomf dels d’Almeria.

La major frescor dels homes de l’Unicaja va permetre que l’equip andalús desfés la igualtat en el marcador des del primer temps tècnic. Els homes d’Àlex Mondí dominaren tots els aspectes del joc en el primer set. La feina de David Smith i Gustavo Delgado en el servei i la duresa del bloqueig andalús, amb sis anotacions positives, van posar el set de cara per a l’Unicaja (25-16).

La dinàmica es va mantenir en el segon parcial. El bloqueig de l’Almeria i l’eficaç atac comandat per Iban Pérez van ser suficient per a que l’Unicaja perpetuàs el seu domini en el marcador. El Palma Vòlei va reaccionar en el tram final de la mànega per maquillar els 9 punts d’avantatge que arribaren a tenir els peninsulars (25-19).
Un 0-5 de sortida en el darrer set va tornar a ficar els illencs en el partit, el conjunt mallorquí va comandar el tercer parcial. Els jugadors, molt motivats, van millorar el seu joc i aconseguiren mantenir-se per davant en el marcador fins el 20-22, però la piconadora perfectament engreixada de l’Unicaja Almeria va culminar la seva remuntada al final d’un igualat set. Tots dos van tenir opcions, però al final el set i el partit van ser per als andalusos (29-27).
(diari Balears)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com