Marina Bagur aconsegueix el cinquè lloc al Campionat d’Espanya de Cross en Edat Escolar

27 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

L’atleta discapacitat Tarik Tahrioui ha estat dissetè a la seva categoria

Només dos segons han allunyat l’atleta menorquina Marina Bagur del podi cadet femení del Campionat d’Espanya de Cross en Edat Escolar, que s’ha disputat aquest diumenge a la localitat asturiana de La Morgal. Bagur, cadet de segon any, ha completat el recorregut de 4.000 metres amb un temps de 14 minuts i 29 segons, a 22 segons de la guanyadora, a un

segon de la quarta classificada i a només dos de la tercera classificada.

Sobre el paper, Marina Bagur ja era una de les integrants de la delegació balear amb més possibilitats, ja que l’any passat va aconseguir la posició 21 en el seu debut a la categoria cadet. “Estic contenta, si bé tenia esperances de fer-ho encara un poc millor i aconseguir un lloc en el podi”, ha afirmat la menorquina.

D’altra banda, la seva companya Núria Ramírez, desena l’any passat, ha estat a la prova d’avui la catorzena, amb un temps de 14 minuts 48 segons. Per equips, el cadet femení de les Illes Balears ha obtingut la desena plaça, el cadet masculí la tretzena; el juvenil femení, la catorzena; i el juvenil masculí, la dotzena.

També s’ha de destacar com a positiu la dissetena posició aconseguida a la categoria de discapacitats intel·lectuals per Tarik Tahrioui, que ha completat els 5.500 metres de la seva prova amb un temps de 23 minuts, 26 segons. El seu company Juan Gabriel Cayuela ha hagut d’abandonar. Ha estat aquesta la primera vegada que la delegació balear, composta per 34 atletes, ha incorporat entre els seus integrants al Campionat d’Espanya atletes amb discapacitat.

A la resta de competicions amb presència d’atletes de les Illes Balears, s’ha de destacar la trentena posició de Sergi Beltrán, a la categoria juvenil, amb un temps de 19 minuts 11 segons per recórrer els 6.000 metres de la seva prova.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com