TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 – FELANITX 1.

29 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Avui capvespre s’equip de tercera divisió ha empatat contra el Felanitx a 1 gol, el nostre equip ha merescut molt mes avui contra un rival directe, hem tingut ocasions clarissimes i fins el darrer minut els jugadors s’han buidat per conseguir la victoria que ens hagués allunyat del descens, peró amb aquesta actitud ho aconseguirém ja que els jugadors mostren un gran esperit de lluita només ha faltat tenir un poc de sort avui.
Han començat molt fort es partit, ja que en el minut 3 ens han pitat un penal, que malauradament ha tocat en es poste, un gol que hagués pogut donar es partit de cara, a pesar d’aixó ha continuat s’equip amb el control i una forta pressió en el migcamp que no deixava sortir a la contra en el Felanitx, mentres que nosaltres hem dispusat de mes opcions, com un altra poste en aquest primer temps, peró avui no hem estat encertats l’equip estava molt be en defensa, ja que els mallorquins apenes han inquietat la porteria que defensava en Mingu, peró amb es resultat de 0 a 0 hem arribat al descans.
Tot just ha començat el segon temps el Felanitx sa avançat en la primera ocasió clara que ha tingut, aixó ha estat un cop dur per els jugadors que s’han refet a base d’entrega i en el minut 14 en David Pons ha empatat de un gran gol de falta, a partir d’aqui es partit ha estat dominat clarament per noltros mentre que el Felanitx es defensava com podia, cosa que li ha sortit be avui, hem tingut 3 ocasions clares que no han entrat per poc en corners mes una altra jugada elaborada, peró avui no era el dia davant porteria, mentres que en defensa només hem tingut un ensurt en els darrers minuts.
El punt aquest ens mante en 12 posició amb 35 punts, tindrém que anar sumant mes punts les properes jornades per sortir de baix ja que hi ha el perill dels equips de segona b, la setmana que ve jugarém en es camp del Collerense diumenge equip que esta damunt noltros, una bona ocasió per puntuar, perdrém en Raúl per l’expulsió d’avui.
ANIMS EQUIP QUE AIXÓ HO TREURÉM ENDAVANT.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com