La Fundació Illesport signa un conveni de patrocini amb l’esquiadora paralímpica Úrsula Pueyo

1 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Hielo Y Nieve, Otros Deportes

Ursula Pueyo

La Fundació Illesport signa un conveni de patrocini amb l’esquiadora paralímpica Úrsula Pueyo per un import de 28.500 euros

La Fundació Illesport ha signat avui un conveni de patrocini  individual amb l’esquiadora paralímpica i campiona d’Espanya Úrsula Pueyo, per un import total de 28.500 euros. A la signatura hi ha assistit el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González.

El delegat ha animat a l’esquiadora a seguir amb els seus entrenaments i amb la tasca de promoció esportiva, que han permés que Pueyo fos l’única esquiadora de Balears que participà en els passats Jocs Olímpics de Vancouver
La Fundació Illesport patrocina mitjançant aquest tipus de conveni els esportistes balears  més   destacats  que   a   l’actualitat   competeixen  a escala internacional, assolint d’aquesta manera a la societat un efecte beneficiós per a la promoció de la imatge esportiva de les Illes Balears.

Pueyo Marimón, Úrsula (Palma, 1983). Esquí alpí adaptat. El 2010 es va classificar quarta en el Campionat d’Europa, vuitena en el Campionat del Món i va ser campiona d’Espanya. Així mateix, va ser l’única esportista balear que va participar en els Jocs Olímpics de Vancouver, en els quals va aconseguir l’onzena posició i fou l’abanderada de l’equip espanyol.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com