Un total de 27 esportistes integraran les seleccions balears de taekwondo junior de combat

13 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

Selecció Balear Taekwondo

Un total de 27 esportistes integraran les seleccions balears junior de combat i sènior de tècnica en el Campionat d’Espanya de taekwondo

La Federació Balear de Taekwondo ha presentat avui al Palma Arena els 27 integrants de  les seleccions junior de combat i sènior de tècnica que competiran en el Campionat d’Espanya, que es disputarà el proper dissabte a Còrdova.  A l’acte hi han assistit el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González; el director tècnic de la Federació Balear de Taekwondo, Antonio Navas Pozo i el director tècnic del centre de tecnificació EBE,  Antoni Navas Tejero.

Els esportistes que integren la selecció junior de combat són: Maite Vázquez (grup de seguiment EBE), Eva Martínez (grup de seguiment EBE), Leonor García, Jacoba Munar, Isabel Castiñeira, Cristina Reche, Juan José Oliver (grup de seguiment EBE), Daniel Giráldez, Guillem Fernández (EBE), Francisco Camacho (EBE), Adam Maldonado, Eduardo Logonbardi (EBE), Juan Carlos Vega, Juan Pedro Ibáñez (EBE), Lorenzo Roldan, Sebastián Buades (grup seguiment EBE).

D’altra banda, la selecció balear sènior de técnica està integrada per Juan Antonio Sánchez, Alfonso Sabater, Pedro Campillo, Manuel Duran, Jaime Martí, Luisa Torrelló, Teresa Gatell, Inocencia Albertí, Gerardo Gómez, José Carlos Navarro . Els esportistes aniran acompanyats pels entrenadors Baldomero Calmaestra i Rebeca Mariño. A més, també participarà el balear Fèlix Gàmez com àrbit.

La Federació Balear de Taekwondo ha  lliurat també a tots els esportistes l’equipació específica per a la competició: dobok, chándal i anorak. Els esportistes i tècnics també han rebut  unes polseres com a símbol dels components  positius de l’esport: treball en equip, esforç, joc net, tolèrancia i integració.

El director tècnic de la Federació Balear de Taekwondo, Antonio Navas Pozo,màxima categoria de les arts marcials a les Illes Balears (8è Dan)  ha lliurat al delegat de la Presidència per a l’Esport el cinturó negre honorífic 1er Dan.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com