El nou Centre Poliesportiu de Formentera viu la primera competició amb les Finals Balears de Judo per a l’Edat Escolar

16 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Judo, Otros Deportes

FINALS BALEARS JUDO

S’han coronat 30 campions en categories infantil i cadet

El nou Centre Poliesportiu de Sant Francesc de Formentera ha viscut aquest dissabte la seva primera competició amb la disputa de les Finals Balears de Judo per a l’Edat Escolar, amb 192 participants, i amb l’assistència del president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, i el president de la Federació Balear de Judo, Miquel Àngel Bisquerra. La nova instal·lació acollirà, del 6 al 8 de maig, el Campionat d’Espanya de Judo per Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar.

El delegat també ha seguit la competició i ha fet lliurament de les polseres que simbolitzen els valors associats a l’esport (joc net, solidaritat, companyerisme, treball en equip, etc.) i ha pres part a l’entrega de medalles.

Després d’un matí de dissabte molt intens, la competició ha coronat fins a 30 campions de Judo de les Illes Balears en Edat Escolar. Són els següents:

Infantil Masculí: Ben El Joohri (-38 kg, Mallorca); Carlos García (-42 kg, Menorca); Miquel Cabrer (-46 kg, Mallorca), Mateo Moseikov (-50 kg, Mallorca); Alfredo Lamoso (-55 kg, Menorca); Miguel Carretero (-60kg, Menorca); Tomas Newton (-66 kg, Mallorca); Carlos Castaño (+66 kg, Mallorca).

Infantil Femení: Neus Serra (-36 kg, Eivissa); Cati Sureda (-44 kg, Mallorca); Clàudia Pons (-48 kg, Menorca); Natàlia Fernández (-52 kg, Menorca); Alba Garnés (-57 kg, Mallorca); Núria Escuder (-63 kg, Eivissa); Catalina Pérez (+63 kg, Mallorca).

Cadet Masculí: Borja Bnejam (-50 kg, Menorca); Raül Álvarez (-55 kg, Mallorca); Toni Tomàs (-60 kg, Mallorca); José Luis Sánchez (-66 kg, Menorca); Francisco J. Sala (-73 kg, Eivissa); Marc Vila (-81 kg, Mallorca); Jaume Pons (+90 kg, Mallorca).

Cadet Femení: Laura De la Cruz (-40 kg, Eivissa); Omaina Laghimich (-44 kg, Menorca); Carla Tur (-48 kg, Formentera); Tània Teixidor (-52 kg, Menorca); Miquela Rosselló (-57 kg, Mallorca); Débora Caldentey (-63 kg, Menorca); Ainhoa Pintor (-70 kg, Formentera); Cristina M. Sagrera (+70 kg, Mallorca).

Els guanyadors s’han garantit la classificació per al Campionats d’Espanya.

Entre totes les Finals Balears de l’Esport en Edat Escolar que es disputen aquest cap de setmana a Eivissa i Formentera, el Judo ha estat el de participació més nombrosa, amb 192 judokes. En el total de Finals Balears d’aquests quatre dies (de dijous a diumenge) hi participen gairebé 700 esportistes, en sis esports distints: Judo, Tennis taula, Voleibol, Handbol, Bàdminton i Vela. En el conjunt absolut de Finals Balears, la participació ascendeix fins a més de 1.900 esportistes, en 16 modalitats distintes.

La Delegació de la Presidència per a l’Esport aposta per l’organització i desenvolupament d’aquestes finals, ja que la pràctica esportiva és una eina social necessària per subratllar valors com relacionats amb la pràctica esportiva

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com