Kent Barbes no troba oposició en el Premi Presidència Consell de Mallorca

16 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Uy Ir. Premi Jineta

Uy Ir i Universal guanyen els premis Jineta i Lincoln, respectivament, reservats a poltres

Kent Barbes, menat per Antoni Frontera, ha guanyat amb tota claredat el Premi Presidència del Consell de Mallorca, carrera estel·lar de la primera jornada hípica de la Diada del Ram dotada amb 5.000 euros, i ho ha fet amb un temps d’1’15”1. La segona posició ha estat per Magistral, amb Antoni Valls, que ha  corregut a 1’16’1, i la tercera per a Treboli Spa, amb Guillem Andreu, amb igual temps.

A la quarta carrera, Premi Jineta, reservada a poltres, el guanyador ha estat Uy Ir, pilotat per Biel Pou, amb un registre d’1’19”1, seguit d’Ugly Rid Love, amb J.A. Hernández, a dues dècimes, i en tercer lloc ha entrat Unometro, a les regnes de A. Pou. H., a tres décimes del guanyador.

A la sisena cursa, també per a nacionals de tres anys, Universal, amb Antoni Valls, ha guanyat la cursa en uns emocionants 300 metres finals, on el poltre de la Quadra Valls Rullan, ha marcat un registre d’1’19”3, seguit d’Une Star Photo HM, amb Miquel Mestre, 1’19”4, i d’Unita Duran amb B. Fuster, 1’19”9.

Palma, 16 d’abril de 2011.

FOTOS IEHM: Arribada del Premi Presidència del Consell de Mallorca, entrega de copa a Antoni Frontera, i entrega dels trofeus del Premis Jineta, i Lincoln.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com