Son Pardo. Premi Menhammar, clasificatori pel Gran Premi.

17 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Arribada Prem. Menhammar

Union Blai s’adjudica el Premi Menhammar i la classificació directa pel Gran Premi Nacional

Acompanya a Uncle Yim CS i Ursus LLM, que també ja tenen el passaport per la gran cita del 15 de maig

Union Blai, de la Quadra Son Blai, és el tercer poltre en aconseguir plaça pel Gran Premi Nacional de Trot del 15 de maig. Avui horabaixa, el poltre menat per Antoni Frontera ha guanyat el Premi Menhammar Stuteri, amb un temps d’1’18”7, dotat amb 6.000 euros. A Union Blai l’han seguit, UP Chancen GM, amb P.J. Pascual , i un registre d’1’19”1, i Util Twist, amb G. Fuster, i un temps d’1’19”5. La cursa, sobre un distància de 2.150 metres, ha comptat amb 12 participants a la graella de sortida, després de la retirada de Ungin VC. Ha estat la quinta del programa de la segona reunió de la Diada del Ram que ha ofert nou proves, més la de minitrot, amb una dotació total en premis de 14.000 euros. La participació ha estat de 112 cavalls, més 11 ponis a la carrera de minitrot. A la reunió d’ahir horabaixa foren 135 els cavalls inscrits a les 10 carreres.

Amb Union Blai ja són tres els poltres que tenen garantida la seva participació a la cursa estel·lar de l’any, el Gran Premi Nacional de Trot, que tindrà lloc el tercer diumenge del proper més de maig.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com