Demà, el Festival per Andreas Heler a Can Maiol

22 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Otros Deportes
SaVeu

El Camp den Maiol serà demà dissabte l’escenari del festival solidari que ha organitzat el Club de Futbol Sóller per recaptar fons per al tractament de l’infant solleric, Andreas Heler, que va néixer amb una malaltia congènita als ulls i que només pot ser tractat a Xina.

La iniciativa, que compta amb el suport d’empresaris locals i diverses personalitats del món de la moda, la música i l’espectacle, començarà a les 11 hores del dematí amb l’obertura d’un mercadet solidari on es posaran a la venda productes de segona mà donats per particulars i empresaris. A les 11:30 hores es durà a terme una activitat de tir amb arc i, seguidament, els Djs Tofol i Javi del Valle animaran la jornada.

A les 13 hores, Manu Blanco de Radio Balear agafarà el protagonisme. Més tard es farà un conta contes i activitats infantils, fins que a les 14 hores actuaran els xeremiers i Aires Sollerics.

El capvespre, a les 16 hores, es durà a terme una actuació dels ballarins de Street Dance i cantants de R&B.

Seguidament, la presidenta del C.F. Sóller, Llúcia Oliver, farà una presentació i es disputarà un partit amistós de futbol amb la participació d’actors, presentadors, models i polítics locals.

Dj Julio animarà els instants previs a la desfilada de moda de comerços sollerics. El festival acabarà amb les actuacions de Lorena Ares i d’El Coto.

Segons s’ha informat, els comerços participants a la desfilada seran Adreç, Bestard Sport, Chikas, Dzero, Exajero, Lluna 79, Modamania, Sommi, Sport 17, Trendy & cool, Tàlem, Molt personal i Mel i Coto. Les personalitats que han confirmat la seva participació a l’acte són l’actriu i model Marga Bonnín, els cantants Jesús “El Coto” i Lorena Ares, la model Eva María Sicilia, el presentador Manu Blanco i el presentador d’MTV i concursant de Supervivientes, Miquel Such

saveu

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com