JORNADES FORMACIÓ SUMA VALORS, 11 MARÇ 2011.

9 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol, Otros Deportes
Caratula_jornades

«ELS MODELS DE DESENVOLUPAMENT ESPORTIU A LES COMUNITATS AUTÒNOMES: VALORS, GESTIÓ i TECNIFICACIÓ ESPORTIVA»

La Delegació de la Presidència per a l’Esport, en el marc de la campanya “Suma Valors” i d’acord amb els eixos clau de la seva gestió, que són el retorn social, econòmic i esportiu de l’esport, organitza una jornada formativa i participativa per a totes les persones, empreses i entitats vinculades al món esportiu i de l’activitat física de la nostra comunitat.

La Jornada es divideix en tres blocs, sempre enllaçant els conceptes de gestió i tecnificació esportiva amb els valors que s’hi treballen.

En el primer mòdul s’hi inclouen les exposicions dels directors generals del País Basc, Extremadura, Andalusia i Aragó i del delegat de la Presidència per a l’Esport de la nostra comunitat, els quals exposaran els diferents models de gestió que duen a terme les seves comunitats, amb l’objectiu de posar sobre la taula els seus models i les línies de treball, sense deixar mai de banda la promoció dels valors que implica l’Esport.

L’horabaixa es treballaran dos blocs. En el primer bloc, més específic, es tractarà la importància del treball i la transmissió dels valors en la pràctica de l’esport. Hi intervindran gestors i esportistes de les nostres illes, que, conjuntament amb tres dels director generals convidats a la taula rodona, cercaran un punt de confrontació positiva, enriquidora i constructiva per a tots els assistents.

Finalment, el segon bloc de l’horabaixa tractarà de manera més específica el món de l’esport d’alt nivell, les seves experiències i punts de vista, des de dos sectors essencials en l’entorn i l’àmbit esportiu, com són ara els gestors esportius professionals i el sector privat. En aquesta darrera taula rodona hi intervindran tres dels directors generals convidats amb l’objectiu de tractar els temes proposats de manera global, des de tots els punts de vista i àmbits possibles.

Com es pot constatar, el contingut de la Jornada se centra en el coneixement, sempre enriquidor, de models de gestió pública d’altres comunitats autònomes, en l’exposició de la importància dels valors dins el món de l’esport i de les visions i experiències dels professionals de l’esport d’elit de les nostres illes i dels gestors professionals i de l’àmbit privat.

Així doncs, l’objectiu d’aquestes ponències és crear un punt de trobada formatiu, participatiu i reflexiu, obert a tots els sectors i àmbits esportius, sobre quina és la situació real del món esportiu actual i cap a on hem de caminar per tal de seguir sumant valors en la nostra societat amb la nostra gran eina que és l’esport i l’activitat física.

Dia: 1 de marça de 2011.
Inscripció gratuita.

Es prega confirmació a: suma_valors@illesport.org

Veure Poster Jornades Formació Suma Valors, 11 de març 2011.

Veure Introducció Jornades Formació Suma Valors, 11 de març 2011.

Veure Programa Jornades Formació Suma Valors, 11 de març 2011.

Visiteu la nostra web: www.agepib.es

Contacteu amb Agepib a l’adreça electrònica: agepib @agepib.es

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com