El Menorca no claudica i continua viu (71-65)

1 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Otegi, l'ànima de la remuntada i el trio

El Menorca Bàsquet ha aplaçat qualsevol situació negativa pels seus interessos i ha incrementat la incertesa en el cantó rival. Victòria treballada i indiscutible, emparats en una afició incansable.

1er quart: 18-18

Al Menorca Bàsquet li costa de sortida frenar l’atac manresà, que anotà amb tirs d’alt percentatge, quasi tots sota la cistella. Solkar, Majstorovic i Grimau dominen. 4-12, temps mort d’Olmos a 6’04. La diferència arriba al -10 (4-14). L’Assignia Manresa es col•loca en zona i Limonad clava el primer triple. Slokar s’asseu amb 2 faltes. És l’inici de l’encert del perímetre insular, que arrodoniran Radenovic –triple- i Sanders (8-0, 12-14 a 3’01). Temps morts de Ponsarnau. Radenovic completa un parcial de 10-0 per igualar l’electrònic a 14. Un equilibri que es mantindrà amb l’intercanvi de cistelles el darrer minut.

2on quart: 34-25 (16-7)

Urko lidera la sortida balear. Rebot ofensiu, porta enrera i un triple de Sanders perquè de nou Ponsarnau demani minut (25-18, a 7’23). La intensitat del capità mantindrà l’equip en la millor línia. Diego Sánchez, molt actiu en defensa, reexpondrá a un triple de Montañez. El Menorca té el Manresa ofegat en defensa, però no farà bones tres accions per ampliar la diferència. Fins que el retornat Victor farà valer el seu físic i amb un cop de dits posarà el marcador al descans (34-25)… a 2’03 per arribar a l’intermig. L’aler caribeny intentarà explotar situacions al pal baix emparellat amb Jordi Grimau, pero se li assenyalarà una falta en atac i uns passos. El darrer tir del quart serà per Otegi (8p 4reb 10val), però no entrarà. Màxim avantatge al descans pel Menorca.

3er quart: 56-45 (22-20)

Tot i ser el primer bàsquet Victor, ara sí al pal baix (36-26), l’Assignia Manresa surt amb noves directrius i a cop de triple (San Miguel i Grimau) firma un 0-8 (36-34). El Menorca, però ajusta la defensa, i troba espais aprop de l’anella. Un triple de Limonad és el 7-0. Manresa recorréis a la zona, però Sanders mata de nou des del 6.75 per una diferència de +12 (50-38). Tots dos equips han arribat al bonus en l’equador del quart i les anades i vingudes a la línia de tirs lliures és una constant. L’equip d’Olmos controla bé l’amenaça del Bages, amb 9 punts de Montañez, i tancar el quart amb un triple dissenyat sobre la botzina de Caio Torres.

4art quart: 71-65 (15-20)

Diego Sánchez enceta el quart definitiu des de la màxima distància (59-45, +14). Però l’Assignia Manresa respondrà amb 3 sèries de 2+1 i Montañez, principal artífex, redueix a 6 punts la diferència (62-56, a 4’51). Temps mort d’Olmos. El cinc català seguéis llençat i deixa en 3 l’avantatge local, que finalmente Radenovic trenca i ara és Manresa qui demana minut (64-59, a 2’39). Tot i les errades des dels 4.60 (fins a 6 en aquest quart), Ciorciari domina el joc (8 assistències) i Limonad i Victor tanquen el partit.

Dijous, a les 20 hores, el Menorca Bàsquet visita la pista del Bizkaia Bilbao (en directe per ETB i 360), El valor del partit dependrà del resultat, el dia anterior, de l’Assignia Manresa – Asefa Estudiantes.

ESPERANZA (71-65)

El Menorca Bàsquet ha aplazado cualquier situación negativa para sus intereses y ha incrementado la incertidumbre en la esquina rival. Victoria trabajada e indiscutible, amparados en una afición incansable.

1er cuarto: 18-18

En Menorca Bàsquet le cuesta de salida frenar el ataque manresano, que anotó con tiros de alto porcentaje, casi todos bajo el aro. Solkar, Majstorovic y Grimau dominan. 4-12, tiempo muerto de Olmos a 6’04. La diferencia llega al -10 (4-14). Lo asigna Manresa se coloca en zona y limonada clava el primer triple. Slokar sienta con 2 faltas. Es el inicio del acierto del perímetro insular, que redondearán Radenovic-triple-y Sanders (8-0, 12-14 a 3’01). Tiempos muertos de Ponsarnau. Radenovic completa un parcial de 10-0 para igualar el electrónico a 14. Un equilibrio que se mantendrá con el intercambio de canastas el último minuto.

2 º cuarto: 34-25 (16-7)

Urko lidera la salida balear. Rebote ofensivo, lleva atrás y un triple de Sanders para que de nuevo Ponsarnau pida minuto (25-18, a 7’23). La intensidad del capitán mantendrá el equipo en la mejor línea. Diego Sánchez, muy activo en defensa, reexpondrá a un triple de Montañez. El Menorca tiene el Manresa ahogado en defensa, pero no hará buenas tres acciones para ampliar la diferencia. Hasta que el devuelto Victor hará valer su físico y con un golpe de dedos pondrá el marcador al descanso (34-25) … a 2’03 para llegar al’intermig. El alero caribeño intentará explotar situaciones en el poste bajo emparejado con Jordi Grimau, pero se le señalará una falta en ataque y unos pasos. El último tiro del cuarto será por Otegi (8p 4reb 10val), pero no entrará. Máxima ventaja al descanso por Menorca.

3 º cuarto: 56-45 (22-20)

A pesar de ser el primer baloncesto Victor, ahora sí en el poste bajo (36-26), la asignación Manresa sale con nuevas directrices ya golpe de triple (San Miguel y Grimau) firma un 0-8 (36-34). El Menorca, pero ajusta la defensa, y encuentra espacios cerca del aro. Un triple de limonada es el 7-0. Manresa recurriré a la zona, pero Sanders mata de nuevo desde el 6.75 por una diferencia de +12 (50-38). Los dos equipos han llegado al bonus en el ecuador del cuarto y las idas y venidas a la línea de tiros libres es una constante. El equipo de Olmos controla bien la amenaza del Bages, con 9 puntos de Montañez, y cerrar el cuarto con un triple diseñado sobre la bocina de Caio Torres.

4 º cuarto: 71-65 (15-20)

Diego Sánchez inicia el cuarto definitivo desde la máxima distancia (59-45, +14). Pero la asignación Manresa responderá con 3 series de 2 +1 y Montañez, principal artífice, reduce a 6 puntos la diferencia (62-56, a 4’51). Tiempo muerto de Olmos. El cinco catalán permanece tirado y deja en 3 la ventaja local, que finalmente Radenovic rompe y ahora es Manresa quien pide minuto (64-59, a 2’39). A pesar de los errores desde los 4.60 (hasta 6 en este cuarto), Ciorciari domina el juego (8 asistencias) y limonada y Victor cierran el partido.

Jueves, a las 20 horas, el Menorca Bàsquet visita la cancha del Bizkaia Bilbao (en directo por ETB y 360), El valor del partido dependerá del resultado, el día anterior, del asignado Manresa – Asefa Estudiantes.