Crònica de les infantils’98:

11 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

DE CAP A PEUS

DE CAP A PEUS 22 – BINISSALEM 46

El partit contra Binissalem va ser una còpia exacte del partit anterior on varem veure dues cares del nostre equip.

El partit va començar amb bones defenses i moltes ocasions de tir a cistella, encara que la majoria de vegades cap dels dos equips les aprofités, arribàvem al final del primer quart amb un marcador 12 – 8. El segon quart va sortir la jugadora important de l’equip local, però la varem saber aturar una mica i no va destacar massa a la pista. Estàvem molt concentrades en la defensa i varem descuidar molt el nostre atac, tirant en només 7 ocasions. Arribàrem al descans amb un marcador 16 – 15.

Després del descans amb el partit molt ajustar ens varem fer petites a la pista i no varem saber lluitar en cap moment pel partit. A mesura que avançaven els minuts ens fèiem més invisibles a la pista, perdíem la pilota per por a intentar jugar bé i ni tan sols baixàvem a defensar. Això va provocar que les contràries juguessin quasi totes soles i guanyessin el partit amb claredat.

Va ser un mal partit en el qual hi ha moltes coses per canviar, per exemple fer-se grans quan el partit es complica. Ara es necessari entrenar bé i preparar-se pels següents partits que són molt importants.

Jugaren: Ana, Gema, Maria 2 punts, Cata 1 punt, Andrea, Laura, Cater 6 punts, Nena 4 punts, Silvia 4 punts, Montse i Magda 5 punts.