Creada l’associació de clubs de futbol

13 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol

Joan Ripoll ha estat nomenat primer president de l’associació de clubs de futbol, que va ser presentada ahir a la nit a les dependències de Sa Botigueta.

“Agrupació Clubs de Futbol de Sóller” és el nom amb el que es coneixerà aquesta entitat que agruparà tots els clubs de futbol i futbol sala existents a la vall. En aquest sentit, C.F. Sóller, C.F. Port de Sóller, U.E. Sollerense, Atlètic Sóller, Círculo Sollerense, Ferrocarril de Sóller i Hostal Nadal són les set entitats que han fundat aquesta associació.

Tal i com han explicat, el principal objectiu d’aquest organisme serà crear un front comú per reivindicar millores a les instal.lacions, la distribució de subvencions, però també per organitzar activitats conjuntes o realitzar compres de material esportiu.

La junta, a més de Ripoll, també està formada per Antoni Burgos com a vicepresident, Brigitte Strebelle com a secretària, Salvador Ripoll com a tresorer, i Tolo Cuart, José Vázquez, Jordi Viso, Paula Rullán, Miquel Bover, Llorenç Bota, Miquel Nadal, Víctor García, Caroline Guery i Judith Hernández com a vocals.

 

Informa: Deporte Balear  fuente: saveu.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com