Trébol guanya el Gran Premi de Primavera

4 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Trebo g p primavera

Un divendres plujós resta públic a l’estrena de les reunions nocturnes a Son Pardo

Trébol (1’17”4), amb Biel Pou, ha guanyat amb total solvència el Gran Premi de  Primavera (quinta cursa) que ha obert avui la temporada de reunions nocturnes. El mal temps i la fredor de la nit han restat públic a la graderia de Son Pardo. La cursa estrella de la nit, just a l’equador de la reunió (22,45 hores), ha comptat amb vuit exemplars, de quatre anys nacionals, amb sortida rere autostart i un recorregut de 1.650 metres. La segona posició d’aquesta prova ha estat per a Treboli Spa (1’17”8 ) menat per Guillem Andreu i la tercera per a Tibet (1’18”2 ) conduït per Joan Bauzá B.

Com a segona carrera important de la nit, cal destacar el Premi Bartomeu Llobet (setena cursa) que ha guanyat Malone ( 1’17”3) amb Antoni Valls a les seves regnes, seguit de Lodbrok HH ( 1’17”4) pilotat per Miquel A. Binimelis, mentre que el tercer lloc ha estat per a  Nestor du Bourg  (1’18”5) amb Miquel Mestre de joquei.

Premi B.Llobet. Malone

La reunió d’avui divendres, primera de la nocturnes d’enguany, ha tingut un programa de nou curses a partir de les nou de la nit, i amb el Premi Club Dames del Trot que havia de tancar la vetlada just passada mitjanit.  La dotació total en premis per aquestes primeres nou curses del calendari nocturn de trot de 2011 ha estat de 15.500 euros.

Oficina de Comunicació de l’IEHM

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com