Up Chancen GM, amb Patrick Pascual, guanya el 53è Gran Premi de Manacor

12 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

L’Hipòdrom Municipal registra un ple de gom a gom a la tercera reunió de la Gran Diada Hípica

No entrava en la majoria de quinieles però ha entrat primer. Up Chancen GM ( 1’18”1) pilotat per Patrick J. Pascual, de la mateixa quadra del menador, ha guanyat contra pronòstic el 53è Gran Premi de Manacor en un final d’infart i una graderia guarnida per una multitud d’aficionats que han omplert de gom a gom l’Hipòdrom Municipal.

 

No li ha mancat de res a la cursa estrella de la Gran Diada de Manacor: espectacle, emociò, polèmica… i al final un guanyador que s’ha imposat en els darrers 50 metres al gran favorit, Une Star Photo HM. Aquest i l’altre poltre de la Quadra HM, Under the Sea HM, han passat a controlar l’esquadró de participants a la primera volta dels 2.375 metres de recorregut de la carrera, la qual cosa ha molestat a un sector del públic que ha desaprovat la tàctica d’HM. A la recta final, la disputa entre Une Star Photo HM l’ha resolta per sorpresa Up Chancen GM. Une Star Photo ha quedat segon (1’18”2) amb Guillem Andreu i la tercera posició ha estat per Uncly Yim CS (1’18”4).

 

El batle de Manacor, Antoni Pastor, ha fet entrega del trofeu al guanyador entre l’ovació unànime dels milers d’aficionats. I ho ha fet acompanyat del president en funcions de l’IEHM, Agustí Mascaró, i del president de la Gestora de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata.

 

Un total de 25 curses i 264 cavalls participants en tres reunions han vestit la gran festa hípica de la Part Forana que ha convertit Manacor en la capital balear del trot aquest cap de setmana.

 

FOTOS IEHM:  (4), Moment de l’inici de la carrera amb la graderia al fons, arribada, entrega del Gran  Premi, i volta d’honor del cavall guanyador.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com