La veterana Cristina Souza, nova incorporació per al Sóller Bon dia!

11 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El Joventut Mariana ha anunciat aquesta setmana una nova incorporació al Sóller Bon dia! per a la pròxima temporada 2011/2012.

Es tracta de la veterana jugadora hispano-brasilera Cristina Souza Carvalho, que ocupa la posició d’escorta, amb el que el joc exterior de l’equip és el que es reforça amb la seva arribada.

Souza, de 32 anys i 1’78 d’alçada, s’incorporarà a l’equip solleric procedent del conjunt gallec de l’Extrugasa, on la temporada passada sumà 11 punts i 2,2 assistències per partit per aconseguir una valoració mitja de 8,2. La seva participació fou important per a que el seu equip, ascendit a la temporada 2009/2010, assolís la permanència, tot i que no mantindrà la categoria per motius econòmics.

A més de l’Extrugasa, amb el que també debutà a Espanya l’any 2005, souza ha militat al Rivas i al Cadí La Seu, comptant també amb algunes convocatòries amb la selecció de Brasil.

Cris Souza es converteix així en la novena jugadora de l’equip per a la pròxima temporada, doncs anteriorment estaven confirmades les següents jugadores: Gaby Ocete, Pao Ferrari, Alejandra Quirante, María España, Stefi Miteva, Astou Traoré, Aminata Diop i Anna suárez.

El Sóller Bon dia! encara disposaria de la possibilitat d’incorporar dues jugadores més, molt possiblement extracomunitàries.

Informa: Deporte Balear  fuente: saveu.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com