Joan A. Riera, tercer empatat amb el segon i el quart, després de la primera jornada del Mundial de Joqueis

1 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
harra´s chester J.A. Riera

La segona ronda de les cinc programades es corre avui dilluns a Tioga Downs

 

Joan A. Riera, el joquei que representa el trot nacional en el 25è. Mundial de Conductors de trot que començà ahir a Nova York, s’ha situat en tercer lloc amb 30 punts, els mateixos que el segon (Corey Callahan, USA) i el quart (Dexter Dunn, Nova Zelanda), en una jornada correguda a Harrachs Chester i controlada pel canadienç Jody Jamieson, amb 40 punts. La segona ronda, de les cinc que consta el Mundial, s’ha de córrer aquesta nit a l’hipòdrom novayorkí de Tioga Downs, abans d’arribar a la jornada de descans de dimarts.

Riera ha començat bé en el mundial, assolint una victòria, a la quarta cursa d’ahir. A la primera carrera, guanyada pel nord-americà Corey Callahan, Riera aconseguí una cinquena posició amb un cavall mediocre, i fou novè a la segona prova. A la tercera cursa, el conductor manacorí quedà segon però el jurat l’endarrerí al sisè lloc i li imposà una sanció de 200 dòlars per molestar al pilot canadenc.

 

A la quarta prova i darrera de la primera diada del mundial, Riera creuà segon per línia de meta però li atorgaren el primer lloc per una maniobra antireglamentària a la darrera recta de l’italià Enrico Bellei. Després de las primeres quatre de les 20 proves que decidiran el millor joquei del món, el representant mallorquí s’ha situat en el grup que encapçala una classificació que queda de la següent manera:

 

1. Jody Jamieson (Canadà)              40 p.

2. Corey Callahan (USA)                 30 p.

3. Joan A. Riera (Espanya)              30 p.

4. Dexter Dunn (Nova Zelanda)       30 p.

5. Bjorn Goop (Suècia)                    25 p.

6. Enrico Bellei (Itàlia)                     25 p.

7. Franck Nivard (França)               24 p.

8. Michael Nimczyk (Alemanya)      20 p.

9. Chris Lewis (Austràlia)                20 p.

10.Birger Jorgense (Dinamarca)      20 p.

 

Harra´s chester Mundial joqueis

FOTOS: Joan A. Riera durant una de les curses, i el podi final de la primera jornada.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com