COMUNICADO PROCAMPO INFORMA

2 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol

Estimats copropietaris,

 El temps passa molt aviat i ja ens tornam a trobar a les portes d’iniciar una nova i engrescadora temporada de partits a l’Estadi Balear, i com cada any per aquestes dades, aviat podreu passar a recollir els carnets que us autoritzen a gaudir de qualsevol esdeveniment futbolístic que tengui lloc al nostre camp.

 Com bé sabeu, i des de fa un bon grapat d’anys, aquests carnets es lliuren a canvi d’una aportació econòmica que, si bé no ha perdut mai la seva condició de voluntària, és totalment imprescindible per poder dur a terme les més elementals tasques de manteniment de l’Estadi. Enguany, hem fixat la quantitat mínima de 60 Euros per obtenir els vostres carnets, quantitat inicial que podrà esser augmentada a voluntat del  copropietari que així ho desitgi. Des de la Junta Directiva de PROCAMPO, sabedors de   les dificultats econòmicas actuals, agraïm més que mai la vostra generositat i us garantim la certesa que aquests doblers es destinaran a treballs de millora de la nostra propietat. Enrere han quedat aquells temps on mai no es sabía la destinació final de les nostres aportacions.

 El Club Esportiu Atlètic Balears, raor de ser de la nostra existencia com a associació, ens ha ofert amablement el seu personal i les seves infraestructures per dur a terme les tasques d’entrega dels carnets i recaptació dels donatius, pel que estam molt agraïts, i així ho volem fer constar, al seu President, senyor Crespí i a totesles personesque treballen a les oficines del Club. La seva desinteressada col•laboració és molt important pel bon funcionament de PROCAMPO.

En el mateix instant que recolligueu els vostres carnets i faceu efectiva la vostra aportació, el personal del Club us farà entrega d’un rebut en el qual constarà el vostre nom, el número de títol o títols que faceu servir per obtenir el vostre carnet o carnets, així com la quantitat aportada. El total obtingut a través de les vostres aportacions serà inicialment custodiat pel Club, que ens farà entrega del mateix un cop acabada la campanya de socis que començarà el proper dimecres dia 3 d’agost.

 Totes les persones que actualment formam part de la Junta Directiva de PROCAMPO, us  desitjam que passeu un molt bon estiu i que pugueu gaudir d’una llarga i entretinguda temporada de bon futbol i molts gols del nostre equip a casa vostra, a l’Estadi Balear.

                                La Junta Directiva

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com