La presidenta del Consell dóna una placa de reconeixement als esportistes mallorquins que varen participar en els Jocs Mundials d’Estiu Special Olympics

9 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Especiales, Otros Deportes
La presidenta ha entregat una placa de reconeixement als esportistes.
Maria Salom ha rebut avui en audiència Diedrea Grace Pericàs, Lluís Gutiérrez Pinya i Àngels Mengual Vila

La presidenta del Consell, Maria Salom; el vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger; i el director insular d’Esports, Joan Antoni Ramonell, han rebut avui dematí Diedrea Grace Pericàs, Lluís Gutiérrez Pinya i Àngels Mengual Vila, tres esportistes de la Federació Balear d’Esports per a Persones Discapacitades (FEBET) que varen participar en el Jocs Mundials d’Estiu Special Olympics d’Atenes 2011, entre el 24 de juny i el 4 de juliol.
Maria Salom els ha donat una placa de reconeixement del Consell de Mallorca, al mateix temps que ha destacat «el coratge, la bona voluntat, la força i la constància dels esportistes». La presidenta també ha expressat «l’orgull que implica per a Mallorca el fet d’haver participat en uns jocs olímpics» i els ha donat ànims per tornar-hi prendre part d’aquí quatre anys.
També hi ha assistit Pere Mallol, vicepresident de la Federació Balear d’Esports per a Persones amb Discapacitat, que ha agraït el suport del Consell de Mallorca a aquests esportistes. Diedrea Grace Pericàs fou campiona del món i medalla d’or de tennis en la categoria individual femenina i subcampiona del món i medalla d’argent de tennis en la categoria de dobles femenins.
Lluís Guitérrez Pinya va ser subcampió del món i medalla d’argent de tennis de taula en la categoria masculina.
Àngels Mengual Vila va quedar en la sisena posició de la categoria femenina de tennis de taula.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com