EN JOAN CABALLO I DAVID FEBRER PROVARAN AMB MALLORCA.

5 septiembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
escudo-ferrerias

Aquesta setmana parteixen els nostres jugadors Juan Caballo de l’infantil de primer any i en David Febrer dels Alevins A de segón any a Palma per provar amb el Mallorca durant tota la setmana, gracies a l’acord de colaboració que tenim amb el Real Mallorca, en David ja va provar el passat mes d’abril i van quedar satisfets de com ho va fer i en Juan Caballo el van seguir en el passat torneig de Formentera i van dir que el volien veure.

Molta sort a tots dos i que disfrutin d’aquesta experiencia.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com