JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 – SP.CIUTAT PALMA 3.

5 septiembre 2011 | Por Redacci√≥n | Categoria: F√ļtbol, Juvenil

Avui migdia hem perdut en el debut a la lliga nacional per 1 a 3 contra l’Sporting Ciutat de Palma un equip mes experimentat que noltros i amb mes envergadura ha sabut aprofitar les seves ocasions.

Ens ha costat entrar en el partit, potser per els nervis de debutar a casa i tenir a tota la plantilla nova, cosa que ha aprofitat l’equip mallorqui per avan√ßar-se en el minut 12, amb el gol hem passat uns minuts dificils cosa que ha aprofitat l’equip contrari per pressionar amb intensitat el migcamp, per√≥ a partir del minut 20 hem anat entrant mes en joc i arribat mes a porteria aprofitant la rapidesa dels nostres extrems i puntes, en Dani Verd√ļ ha tingut una arribada fins l’area i poc despr√©s ha vingut la millor jugada quant en David Pons per ben poc no ha conseguit el gol, fins el final del primer temps el partit ha estat igualat amb mes arribada per noltros i lo millor un empat hagu√©s estat un resultat just en aquest primer temps.

El segon temps ha comen√ßat amb una jugada que ha estat clau per el devenir des partit ja que ens han marcat el segon gol i ha costat molt recuperar-nos i el Ciutat de Palma ha aprofitat la seva experiencia per anar controlant es partit fins que una bona jugada per la banda d’en Dani que ha for√ßat un penal, que despr√©s ha convertit n’Alex Bru√Īo per posar emoci√≥ en el partit, hem intentat anar a cercar el gol de l’empat pero davant ens hem trobat un equip molt fort i ben colocat que ens ha complicat molt les jugades d’atac i en canvi en el minut 30 del segon temps en una contra han sentenciat marcant el tercer gol, a partir d’aqui fins el final de partit ho hem intentat de totes les maneres per√≥ sense trobar la porteria, hem dispusat de 1 arribada en els minuts finals.

A poc a poc anirém agafant el ritme de la competició i agafant experiencia i arribarán els resultats, anims no passa res.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com